Görsel Anlatımlı Sanat Tarihi Dersleri

Etkinlik Atölye Kurs Görsel Anlatımlı Sanat Tarihi Dersleri

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 05 Eylül 2008 Cuma

Yer: Avangart Sanat ve Tasarım Atölyesi

Ücret: 2 saat: 30 YTL

Nereden Alınır: Avangart Sanat ve Tasarım Atölyesi

Adres: Moda Cad. Murat Bey Sok. No:8/A Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 338 92 00

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 1, 2008 ~ Eyl 5, 2008
Güzel sanatlara ve sanatın tarih içerisindeki yolculuğuna ilgi duyan araştırmayı ve gezmeyi seven herkesin katılabileceği ve ilgiyle takip edeceği bir program. Dersler konularla ilişkili slaytlarla olacak. Sanata bakış açımızı genişletirken aynı zamanda önemli eserleri yorumlamayı da öğreneceğiz.

Güzel Sanatlar yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere ve kendini geliştirmek isteyen herkese yönelik ; Görsel Anlatımlı Sanat Tarihi (Mimari, Heykel, Resim, Süsleme Sanatları) kursu almak isteyenler bize ulaşabilirler. Ayrıca konularımızla ilişkili kültür gezileri de olacaktır.

Ders Konuları: Sanat Nedir?, Sanat Tarihine Giriş, Estetik, Tarih Öncesi Çağlarda Anadolu, Hitit, Frig, Urartu Sanatı Mısır ve Mezopotamya Sanatı, Yunan ve Roma Sanatı, Bizans Sanatı, Ortaçağ Avrupa Sanatı (Gotik ve Roman Sanatı) Rönesans Sanatı, Maniyerizm ve Barok Sanatı, 19 ve 20. yy Avrupa Resmi, İslamiyet Öncesi Orta Asya Türk Sanatı, İslam Sanatı, Anadolu Selçuklu Sanatı, Osmanlı Sanatı, Türk El Sanatları, Cumhuriyet Dönemi Türk Mimarisi, Türk Resim ve Heykel Sanatı.

Araştırmacı: Serkan Azeri
E-mail:serkanazeri@yahoo.com)
Cep Tel: 0537 579 78 97

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu