
Göz

Orjinal Adı: The Eye
Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih
Yönetmen: David Moreau, Xavier Palud
Film Türü: Dram-Gerilim
Senaryo: Sebastian Gutierrez
Müzik: Marco Beltrami
Görüntü Yönetmeni: Jeff Jur
Oyuncular: Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey ve Rade Serbedzija
Yapım: ABD, 2007
Dağıtım: Warner Bros.
Fragman Adresi: http://movieclock.com/aw/cvpa.aw/mc/Welcome/e/188084/The_Eye.html
Orjinal Sitesi: http://www.theeyethefilm.com/
Yorumlar:
Lionsgate and Paramount Vantage’ın sunduğu, GÖZ/THE EYE algı ve gerçekliğin sınırlarını test eden, kanınızı donduracak bir doğaüstü gerilim.
Sydney Wells (JESSICA ALBA) Los Angeles’ta yaşayan başarılı, bağımsız bir konser viyolonistidir. Çocukluğunda yaşadığı trajedi, görme yeteneğini kaybetmesine neden olmuştur. Hikâyenin açılışında, Sydney hayatı boyunca beklediği çifte kornea nakli ameliyatı geçirerek görme yeteneğine kavuşur. Ameliyattan sonra Sydney göz doktoru Dr. Paul Faulkner (ALESSANDRO NIVOLA)’ın yardımı ve ablası Helen (PARKER POSEY)’in desteğiyle tekrar görmeyi öğrenir.
Ancak Sydney`in mutluluğu kısa ömürlü olacaktır; karanlık ve korkutucu imgeler, açıklanamaz bir şekilde genç kadına musallat olur. Bu görüntüler ameliyatın geçici bir yan etkisi midir, Sydney’in zihninin görmeye alışırken verdiği tepki midir, hayal gücünün bir ürünü müdür yoksa korkutucu derecede gerçek midir? Ailesi ve dostları, genç kadının akli dengesinden şüphe ederken, Sydney isimsiz göz donörünün, sadece kendisinin görebildiği korkunç bir dünyaya kapı açtığına ikna olur.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.
İlginizi Çekebilir

