Grand Hotel Haliç

Adres: Tepebaşı Bulvarı Refik Saydam Cad. No:37 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 69 80 (5 Hat) - 292 26 93

Faks: 0212 249 70 66

Web: http://www.grandhalic.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

Otel Eski İstanbul Şehrini ve modern İstanbul’u birleştiren Beyoğlu’na (Pera) 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Tarihi mekanlara, alışveriş merkezlerine, önemli cadde ve meydanlara, eğlence merkezlerine yakınlığı ile ön plana çıkan otel ayrıca Tarihi "Altın Boynuz" Haliç`e tepeden bakan bir konumda yer almaktadır.

Otelden dışarı adımınızı attığınızda ulaşmayı arzu ettiğiniz yere Taksi, Metro, Otobüs veya dolmuş ile kısa sürede ulaşabileceğinizi bilmek İstanbul’a gelirken ulaşım sorununuzu ortadan kaldırmaktadır.

Otelin Konumu;
Atatürk Havalimanı ( 15 km )
Taksim Meydanı (15 dakika yürüme mesafesi)
İstiklal Caddesi (5 dakika yürüme mesafesi)
Şişhane Metrosu (50 Metre)

Neyzen Lobby Bar
İçeceklerinizi yudumlarken ister TV izleyebileceğiniz,ister hoş sohbetler edebileceğiniz veya bilardo oynama şansı bulabileceginiz Lobby Barımız saat 11:00-01:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Boğaziçi Restaurant
Ana restaurantımız 350 kişi kapasiteli olup , her türlü grup yemekleri düğün, nişan,ve ziyafet için uygundur.

Adalı Restaurant
8. Kattaki eşsiz Haliç manzaralı A la Carte restaurantımızda tarih önünüzden akıp giderken yenilen nefis bir yemekle güzel anılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz.Adalıda her cuma Buzuki Orhan Osman her cumartesi Ertan Sert ve fasıl ekibi sahne almaktadır. Restoranımız oturmalı şekilde 250 kişi kapasiteli olup her türlü düğün,ziyafet ve toplantılar için uygundur.

Toplantı Salonları
Her türlü toplantı organizasyonlarınız için 3 adet tam teçhizatlı toplantı salonumuz ve deneyimli ekibimizle hizmetinizdeyiz.
Tepegöz
Barkovizyon
Perde
Işık ve ses sistemi
Beyaz tahta
Slayt Projektör
DVD
Mikrofon
Sayfa çevrimli tahta
Sergileme tahtası

Business Center
Tatiliniz sırasında acil iş çözümleriniz,kişisel işleriniz için kullanabileceğiniz bilgisayar ve printer/scanner Business Centerda hizmetinizdedir.Ayrıca otel genelinde ve odalarımızda wireless internet servisi ücretsiz olarak verilmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu