Hafif Fransız Yemekleri Demo Dersi

Etkinlik Atölye Kurs Hafif Fransız Yemekleri Demo Dersi

Tarihler: 13 Eylül 2017 Çarşamba ~ 13 Eylül 2017 Çarşamba 13 Eylül 2017 12:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları 80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 13, 2017 ~ Eyl 13, 2017
Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master şeflerimiz şef Christophe Bidault, şef Richard Vacher, şef Frederic Amirat, şef Arnaud Declercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu master şefleri, lezzetli ve hafif Fransız mutfağına ait kendi yemeklerinizi hazırlamanın sırlarını paylaşıyor.

Pişirmeye hazırlık için kesme, noodle hamuru, anlık pişirme, dilimleme tekniği ve soğuk tatlı hazırlanması yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde, şefimiz, yeşil limonlu hindi piccatas sote, taze otlu noodle, pancarlı somon dilimleri, kişniş ve taze aromalı maskarponlu ananas ravyoli tariflerini hazırlayacak.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu