Halk’tan Yepyeni Bir Lezzet; Halk Duble Gofret

Alışveriş Alışveriş Halk’tan Yepyeni Bir Lezzet; Halk Duble Gofret

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Halk

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 7, 2010 ~ Oca 7, 2011

Halk’tan Yepyeni Bir Lezzet; Halk Duble Gofret “Lezzetinden Çıtırdayan Gofret!”

“Hem hesaplı, hem kaliteli” ürünleriyle herkesin sevgisini kazanan Halk, şimdi lezzetinden çıtırdayan Halk Duble Gofret’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. Fındıklı, vanilyalı ve çilekli çeşitleriyle 7’den 70’e herkesin favorisi olacak Halk Duble Gofret raflarda yerini aldı.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatla tüketiciye sunan Halk, gofret kategorisinin favorisi olacak yeni ürünü Duble Gofret’i tüketicilerin beğenisine sunuyor. Tadıldığı anda lezzetin damakta kolayca yayılmasını sağlayan ince yapraklarıyla muadillerinden daha farklı olan Halk Duble Gofret, kremasının akışkanlığı sayesinde ağızda hızla eriyor. Daima tazeliğini koruyan, fındıklı, vanilyalı ve çilekli çeşitleriyle geniş tüketici kitlesine hitap eden Halk Duble Gofret, şık ambalajıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Zengin kreması ve farklı çeşitleriyle gün boyu tatlı ihtiyacının çekildiği saatler için yeni bir alternatif olacak olan Halk Duble Gofret raflarda yerini aldı. Lezzetli içeriğiyle damaklarda yepyeni tatlar bırakacak olan Halk Duble Gofret, kısa sürede tüm gofret severlerin hem beğenisini hem de kalbini kazanacak.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatla tüketiciye sunan Halk tüketicilerin cüzdanını düşünürken, lezzetli yeni ürünleriyle de atıştırma saatlerinin önde gelen markası oluyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu