Harley-Davidson ile Kışa Cesur Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harley-Davidson ile Kışa Cesur Adımlar

Tarihler: 03 Ocak 2017 Salı ~ 03 Mart 2017 Cuma

Firma: Harley-Davidson

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 3, 2017 ~ Mar 3, 2017

Harley-Davidson, kışın zor şartlarına meydan okuyarak cesur ruhları şehrin asi ruhunu yakalamaya davet ediyor. Metal aksesuar ve bağcık detaylarıyla zenginleştirilen modeller deri ve nubuk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor.

Harley-Davidson Jim ve Gibson hem kadın hem de erkeklerin bu kış vazgeçemeyeceği bot modelleri arasında yer alacak. İki modelde de sadelik Harley-Davidson’ın kendine özel metal aksesuarları ile hareketlendiriliyor.

Deri ve nubuk seçenekleri ile her zevke hitap eden Jim ve Gibson kahverengi ve siyah renk seçenekleri sunuyor. Harley-Davidson’ın unisex koleksiyonu içinde yer alan Jim ve Gibson hem kadınların hem de erkeklerin özgür kombinlere sade bir şıklık katıyor.

Harley-Davidson’un kadın ve erkek koleksiyonu içerisinde yer alan tüm modellerine Yeşil Kundura Mağazaları, Yeşil Kundura Bayileri ve www.yesil.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu