Hayallerinizdeki Kupa Heyecanı Cloud 34 Terrace’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hayallerinizdeki Kupa Heyecanı Cloud 34 Terrace’da!

Cloud 34 Terrace, kupa heyecanına eşlik etmesi için özel olarak hazırlanmış atıştırmalıkların olduğu maç menüsüyle keyfinize keyif katacak.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 20, 2018

Hilton İstanbul Bomonti, kupa heyecanını açık havada ve dev ekranda yaşamak isteyen misafirlerini Cloud 34 Terrace’a bekliyor. Uzak Doğu esintileri taşıyan nefis sushi menüleri ve birbirinden lezzetli kokteylleri deneyimleyebileceğiniz Cloud 34 Terrace, kupa heyecanına eşlik etmesi için özel olarak hazırlanmış atıştırmalıkların olduğu maç menüsüyle keyfinize keyif katacak.

Hilton İstanbul Bomonti, kupa heyecanını hayallerinizdeki gibi yaşamanız için size harika bir fırsat sunuyor. Yaz ayları için açık havaya taşınan Cloud 34, özel olarak hazırlanmış maç menüsü ve dev ekrandaki maç gösterimleri ile unutulmaz bir maç keyfi yaşamanız için sizleri bekliyor.

Tüm maç severlere yeşillikler içinde dev ekranda maç izleme fırsatı sunan Cloud 34 Terrace, kupa heyecanı için özel bir menü hazırladı. Geniş sushi çeşitleri ve birbirinden lezzetli kokteyllerine ilaveten; midye dolma, çıtır tavuk kanatları, kızarmış balık ve patates, maç burger gibi atıştırmalık ve yiyeceklerden oluşan menü heyecanın doruklarda olacağı maç keyfinize eşlik edecek.

Açık Havaya Özel Menü

Yaz aylarında açık havada lezzet düşkünlerini ağırlamaya devam edecek olan Cloud 34, aynı zamanda sunduğu içecek menüsüyle deneyenlerin favorisi oluyor. Uzakdoğu Dokunuşlu kokteylleri, isli kokteyller, shotlar, dünyanın en iyi üzüm bağlarında şişelenen şaraplar ve alkolsüz kokteyller menünün öne çıkan spesiyallerinden. Asya Mutfağı’ndan Çıtır Roll, Kaliforniya, Dana Sukiyaki, Unagi Gold gibi birbirinden lezzetli sushi alternatifleri ise sizi Uzakdoğu mutfağında bir yolculuğa çıkaracak.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu