Henry Holland’ın Renkli Kadın Koleksiyonu Debenhams’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Henry Holland’ın Renkli Kadın Koleksiyonu Debenhams’ta

Tarihler: 25 Haziran 2012 Pazartesi ~ 25 Ağustos 2012 Cumartesi

Firma: Debenhams

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 25, 2012 ~ Ağu 25, 2012

Tüm dünyada geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Debenhams, İngiltere’nin önde gelen tasarımcısı Henry Holland’ın yazın canlı renklerini yansıtan tasarımlarıyla beğeni kazanıyor. Tasarımcının rahat, şık, genç ve feminen çizgideki ürünleri stil sahibi kadınların tercihi olacak!

Ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan koleksiyonlara yer veren ve çok katlı mağaza konseptiyle hizmet veren Debenhams, İngiltere’nin ünlü tasarımcısı Henry Holland’ın bayan koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Hafta sonu rahatlığından, özel davetlere kadar günün her saati giyilebilecek modelleriyle farklı alternatifler sunan koleksiyona, dinamik çizgiler hakim.

Bu sezonun trendi olan renkli pantolonlar, tropik baskılar ve şifon etekler, tasarımcının koleksiyonunda başrolde. Spor tarzı benimseyen ancak şıklığından ödün vermek istemeyenler, yaz gardıroplarına Henry Holland imzalı tasarımlar ile renk katmak için Debenhams’ı mutlaka ziyaret etmeliler!

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu