Her Pazar Boğaz’a Nazır Kahvaltı Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Her Pazar Boğaz’a Nazır Kahvaltı Keyfi

Boğaz’ın en güzel yalılarından biri olan Sait Halim Paşa Yalısı’nın Boğaz’a nazır bahçesi pazar günleri kahvaltı keyfi ile canlanıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğustos 19, 2015

Boğaz’ın en güzel yalılarından biri olan Sait Halim Paşa Yalısı’nın Boğaz’a nazır bahçesi pazar günleri kahvaltı keyfi ile canlanıyor. Görkemli mimarisi ve büyüleyici manzarası ile yalı, pazar kahvaltıları için eşsiz bir ortam sunuyor. Kahvaltı büfemizde ödüllü şefimiz tarafından hazırlanan geleneksel tatların yanı sıra Anadolu’nun nadide lezzetlerini geleneksel yöntemlerle sofralara taşıyan Nar Gourmet ürünlerinden özel seçmeler yer alıyor.

Siemens’in, mutfak sanatlarına ilham veren yetenekli ev aletleri de pazar kahvaltılarına lezzet katıyor. Siemens küçük ev aletleriyle hazırlanan özel tatlar arasında hellim şis ve sebzeli bruşettaların yanı sıra Siemens ile Detoks köşesinde isteğe göre hazırlanan taze meyve suları yer alıyor.

Pazar sabahları Boğaz’ın keyfini huzurlu bir ortamda, lezzetli ikramlar eşliğinde geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacak Sait Halim Paşa Yalısı’nda görüşmek üzere...

Sait Halim Paşa Yalısı’nda pazar kahvaltıları 10:00 - 13:00 saatleri arasında, kişi başı 100 TL; 6-12 yaş arası yüzde 50 indirimli; 6 yaş altı ücretsiz. MasterCard’a özel %20 indirimli.

Köybaşı Caddesi No: 83 Yeniköy, İstanbul – TÜRKİYE
+ 90 (212) 223 05 66
www.saithalimpasa.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu