Her Yönüyle Yoga Erenköy Bağdat Caddesi´nde

Etkinlik Atölye Kurs Her Yönüyle Yoga Erenköy Bağdat Caddesi´nde

Tarihler: 13 Eylül 2010 Pazartesi ~ 15 Ekim 2010 Cuma

Yer: İstanbul Yoga Merkezi

Adres: Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Kantarcı Rıza Sokak Köseoğlu Apt. No:5 D:3 Erenköy İstanbul

Telefon: 0216 368 84 82

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEyl 13, 2010 ~ Eki 15, 2010

1 Eylül 2010`da Erenköy Bağdat Caddesi’nde kapılarını açan İstanbul Yoga Merkezi’nde, bütünsel yoga anlayışı benimsenir ve yogayı bir yaşam tarzı olarak benimsemenizin yolları anlatılır. Bütünsel Yoga`da amaç, yaşadığınız dünyadan kendinizi soyutlamanız ya da dış dünyayı değiştirmeniz değil; yaşamınızdaki mevcut dışsal faktörler içinde, hayata bakış açınızı değiştirmeniz, tarzınızı yogik hale getirmenizdir.

IYM`de yoga dersleri, meditasyon, nefes yoluyla prana çalışmaları, yoga felsefesi sohbetleri, yoga terapileri, hamile yogası, yoga eğitmenliği sertifika programı, yoga tatillerini bulabilirsiniz.

Her yönüyle yoganın anlatıldığı IYM`de, ayrıca sertifikalı tecrubeli uzmanlardan masaj terapileri, bünyesinde bulunan Devi Cafeshop’da, vegan/vejetaryen mutfaktan atıştırmalıklar ve Hindistan`dan ithal ürünler bulmanız mümkün.

Istanbul Yoga Merkezi, dünyadaki tek yoga universitesi Vivekananda Yoga Universitesi`nin Türkiye koordinasyon merkezi ve Yoga Bharati-ABD Sivil Toplum Örgütü Türkiye gönüllüsüdür.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu