Heykel Workshop - Fil

Etkinlik Atölye Kurs Heykel Workshop - Fil

Tarihler: 16 Nisan 2022 Cumartesi ~ 16 Nisan 2022 Cumartesi 16 Nisan 2022 13:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Ankaworkshop

Ücret: - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 16, 2022 ~ Nis 16, 2022
Heykel Workshop - Fil, Ankaworkshop'ta sizlerle...

"Bu workshop'umuzda daha önce heykel yapmamış, elinize hiç çamur almamış olabilirsiniz. Hiç önemli değil. Eğitmenlerimiz eşliğinde kendi sanat eserinizi yapmanız için sizleri bekliyoruz. Üstelik tüm malzemeler ikramlar ve müzikler bizden."

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar atölyeye girerken muhakkak maske takmalı ve eğitim süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile eğitim gerçekleşecektir.- Etkinliklerde 15 yaş sınırı vardır.- Etkinliklerimiz herkesin birlikte devam edebilmesi için etkinlik başladıktan 15 dakika sonra gelenler etkinliğe katılamazlar.- Satın alınan biletler programda değişiklik olmadığı sürece iade edilemez.- Etkinlikler ortalama 2-3 saat sürmektedirektedir. - Etlinliklerde yiyecek içecek ikramlarımız bulunmaktadır dilerseniz kendinizde getirebilirsiniz.- Etkinlikte kullanılacak tüm malzemeler bilet fiyatına dahildir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu