Hilton İstanbul

Adres: Cumhuriyet Cad. 34367 Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 315 60 00

Faks: 0212 240 41 65

Web: http://www.hilton.com.tr

E Posta:

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

İstanbul`un kalbinde, 15 dönüm bahçe içinde yer alan Hilton İstanbul, Atatürk Havalimanı`na yarım saat uzaklıkta, şehrin iş,alışveriş ve eğlence bölgelerine çok yakın mesafede ideal bir konumdadır. Bahçe ve nefes kesen Boğaz manzarasına hakim, her biri balkonlu lüks odalar konukların rahatlığı için en iyi şekilde tasarlanmıştır.
Merkezi konumu, her türlü teknolojiyi sunan toplantı odaları ve kongre merkezi, lüks odaları, mükemmel boğaz manzarası ve yüksek servis standartları ile Hilton İstanbul`da hepsi bir arada.
5`i süit, 499 oda
Executive Katlar ve Executive Lounge
Tam donanımlı Business Center
Her türlü organizasyona imkan veren 27 toplantı odası ve açık hava mekanları
3,000 kişi kapasiteli Hilton Kongre ve Sergi Merkezi
The Roof Restaurant, Bosphorus Terrace, Veranda Bar & Grill, Sports Bar, Manolya Restaurant ve Pool Café
İstanbul`un en büyük açık otel havuzu
Sağlık Kulübü dahilinde yüzme havuzu, tennis ve squash kortları, fitness center, koşu parkuru, sauna, hamam ve masaj odası
Tüm odalarda, toplantı odalarında ve ortak alanlarda Wi-Fi

The Bosphorus Terrace
Boğaz manzarasına hakim, ferah ortamında the Bosphorus Terrace açık büfe ve a la carte servisiyle hizmet veriyor

Veranda Bar & Grill
Terasta Boğaza karşı bir keyif için ideal olan Veranda Bar & Grill Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunuyor.

Manolya Restaurant ve Pool Café
Manolya Restaurant yaz aylarında, havuz başında hafif lezzetleri ile servis verirken Pool Café de serinletici içecekler sunuyor.

Bir İstanbul klasiği nefes kesen Boğaz ve İstanbul manzarasına hakim konumu, deneyimli ekibi, açık ve kapalı mekan alternatifleri ile muhteşem organizasyonlara ev sahipliği yapıyor! Ünlü etkinliklerin mekanı, kristal avizeleri ile göz kamaştıran Balo Salonu, özel aydınlatmalı Şadırvan Salonu, nefes kesen Boğaz manzarasıyla Fatih Salonu, yeşillikler arasında keyifli Boğaz manzarası ile özel etkinliklere ev sahipliği yapan Şadırvan Teras, yaz aylarının gözde mekanı Hilton havuzbaşı ya da Gün Bahçesi özel organizasyonlarınız için en ideal alternatifler... 3,000 kişi kapasiteli Convention Center`da ise özel ve büyük etkinliklere imza atabilirsiniz! Ayrıca kendi belirlediğiniz bir mekanda, misafirlerinize ünlü Hilton şeflerinin lezzet şölenini yaşatmak ve unutulmaz bir davet ile anılmak istiyorsanız hemen Özel Davetler ve Dış İkramlar Bölümümüz ile iletişime geçin.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu