İdex İstanbul 2012

Etkinlik Fuar İdex İstanbul 2012

Tarihler: 05 Nisan 2012 Perşembe ~ 08 Nisan 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnridex.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 5, 2012 ~ Nis 8, 2012

11. İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İdex, 5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Ağız ve diş sağlığı alanındaki en son teknoloji ve ekipmanların sergileneceği fuar, bu yıl da ağız-diş sağlığı profesyonellerini son gelişmelerin odağında bir araya getirecek.

Ağız Ve Diş Sağlığının İddialı Platformu
Bir önceki yıl, sektörün buluştuğu en önemli merkez olmayı başaran İdex, 2012'de de en önemli diş sağlığı platformu konumunu koruyacak. Yakın gelecekte Avrasya'nın en büyük fuarı olması hedeflenen İdex 2012'de sergilenecek ürün grupları, sektörün inovasyon rotasını belirleyecek.

Son Teknolojiler İdex 2012'de
İDEX’te ağız sağlığına dair tüm yenilikler var: Dental röntgen cihazları, lazer cihazları, dental tomografi cihazları, otoklavlar, panoramik ve sefalometrik görüntüleme sistemleri, dental kompresörler, cerrahi aspiratör sistemleri, detertraj cihazları, implant sistemler, ağız içi kamera ve digital radyografi cihazları, klinik sarf ürünleri, laboratuvar sarf sistemleri, tek kullanımlık ürünler, diş hekimi mobilyaları, diş hekimliği ofis yazılımları, ışın dolgu sistemleri fuarda sergilenecek son teknolojilerden bazıları.

Yurtiçi Ve Yurtdışı Bağlantı Fırsatları
Yurtdışından pek çok alım grubunun ziyaret edeceği İdex 2012'de 500 markanın katılımcı olarak yer alması hedefleniyor. Fuarı Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden alım grupları da ziyaret edecek. Diş hekimleri, akademisyenler, diş teknisyenleri, üniversitelerin ilgili fakülteleri, kurum hastanelerinin başhekim ve satınalmacıları, diş laboratuvarlarının yetkilileri ve diş hekimliği fakültesi öğrencileri fuarın ziyaretçi profilini oluşturuyor.

Hem Katılımcı Hem Ziyaretçi Kazanıyor
Fuara katılan ağız ve diş sağlığı teknolojisi üreticileri müşteri portföylerini geliştirip yeni işbirliklerine imza atma fırsatları yakalayacak. Fuar ziyaretçileri ise hem son yeniliklerden haberdar olup hem de ağız ve diş sağlığı ekipman ihtiyaçlarını karşılama ve yenileme fırsatı bulacaklar.

Özel Avantajların Çekim Merkezi
Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) işbirliği ile gerçekleştirilen fuarda pek çok avantajdan faydalanacaksınız. Ürünlerde indirimlerin yapılacağı, özel kampanyaların düzenleneceği İdex 2012'de, özel muayenehaneler ile kamu kurumları donanım, ekipman ve cihaz yenilemeleri ve satınalmaları için orada olacak. 12 bin m2 alanda düzenlenecek olan fuarı 10.000 profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Diş Profesyonelleri İçin Sürprizler
Geçen yıl ziyaretçilerine otomobil, cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar ve LCD televizyonlar gibi hediyeler kazandıran İdex'te ziyaretçileri 2012'de de sürprizler bekliyor. Fuardan hem katılımcılar hem ziyaretçiler büyük kazanımlar elde ediyor. Geçen yıl katılımcıların yüzde 100'e yakınının memnun ayrıldığını belirttiği fuar, misafirlerinin memnuniyetini yine birinci planda tutuyor. Sizi de İdex 2012'de yer alarak yeni teknolojilerle tanışmaya ve iş bağlantıları kurmaya davet ediyoruz.

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu