İlan-ı Aşk Zamanı’

Alışveriş Alışveriş İlan-ı Aşk Zamanı’

Tarihler: 11 Şubat 2009 Çarşamba ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Collezione

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 11, 2009 ~ Şub 15, 2009
İLAN-I AŞK ZAMANI
Collezione’de ‘İlan-ı Aşk Zamanı’ yarışması bu yıl da devam ediyor…
‘’En güzel mesajı sen yaz, hediyeyi sen kazan!’’ sloganıyla başlayan yarışma, aşkını en güzel şekilde haykırmak isteyenlere muhteşem hediyeler kazanma fırsatı sunuyor!

Collezione ile Sevgililer Gününü unutulmaz kılmak için; yapmanız gereken tek şey sevdiğinize aşkınızı anlatan bir mesaj yazıp ilaniaskzamani@collezione.com.tr adresine göndermek!

Yapılacak yarışmada kazanan üç talihli çiftten birincisi; The Green Park Resort Kartepe’de 2 günlük inanılmaz bir tatil yapma şansına sahip olurken ikinci talihli ise Hotel Dedeman İstanbul’da baş başa romantik bir akşam yemeği imkânı elde edecek. Yarışmanın üçüncü talihli çifti Kız Kulesin’’de boğaza karşı keyifli bir brunch ile ödüllendirilecek.

Collezione sürprizleri bitmiyor!
Aynı zamanda yarışmanın kazanan çiftleri; birinci 300 TL, ikinci 200 TL, üçüncü ise 100 TL değerinde Collezione hediye çeki kazanacak.
Sizde bu özel günde Collezione ayrıcılığını hem kendinize hem sevgilinize yaşatmak istiyorsanız bir an önce mesajınızı yazmaya başlayın.


istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu