İşbir Yatak Coco Dream’le Bebeğinizi de Düşünür!

Alışveriş Alışveriş İşbir Yatak Coco Dream’le Bebeğinizi de Düşünür!

Tarihler: 27 Ekim 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Firma: İşbir Yatak

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 27, 2011 ~ Kas 27, 2011

Dünya’da gelişen teknolojiyi yakından takip eden ve sektöre de başarıyla adapte eden İşbir Yatak; sağlıklı, güvenli ve doğal Coco Dream Hindistan Cevizi Lifli Organik Yataklarını hem size hem de bebeğinize özel üretiyor.

Coco Dream Hindistan Cevizi Lifli Organik Yataklar, sağlıklı yaşamayı hayat felsefesi haline getirmiş, doğaldan gelen sağlığı tercih edenlerin ilgisini çekecek bir ürün. Organik malzemeler kullanılarak üretilmiş Coco Dream, sizi hiç yaşamadığınız yepyeni bir uyku deneyimine davet ediyor.

En kıymetli varlığınız bebeğiniz, aynı doğal konfora sahip yatağında mışıl mışıl uyurken, siz de rahat ve huzurlu bir uykuya merhaba diyeceksiniz.

Coco Dream; hindistan cevizi kabuğu liflerinden oluşan katmanı, doğal deve tüyü dolgusu ve organik pamuk kumaşı ile uykunuza doğal yaşamın güzelliğini ve güvenini katıyor. Hindistan cevizi lifleri akar barındırmayan ve hijyen sağlayan özel yapısıyla ideal destek sunarken, doğal deve tüyünden dolgu malzemesi yatağa ekstra konfor sağlıyor. Organik pamuk kumaşın doğal hijyeni ile güvenle ve huzurla uyuyacaksınız.

Aynı teknoloji ile üretilen Coco Dream Baby Hindistan Cevizi Lifli Organik Bebek Yataklarında da 10 cm kalınlığında organik hindistan cevizi kabuğundan oluşan bir katman yer alıyor. Doğal deve tüyü dolgusu ve organik pamuk kumaşı ile bebeğiniz, uykusu bölünmeden, daha sağlıklı büyüyor. Coco Dream Baby bebeğinizin sağlığına sağlık katıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu