Islanmadan Yağmurun Keyfini Çıkar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Islanmadan Yağmurun Keyfini Çıkar

Tarihler: 13 Mart 2018 Salı ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 13, 2018 ~ May 13, 2018

Hava ve zemin şartları nasıl olursa olsun, Columbia’nın ödüllü teknolojilerine sahip su geçirmez ürünleri macera severleri kuru ve konforlu tutmak için hazır!

Bahar aylarının değişken hava şartlarında her daim kuru ve konforlu kalmak elinizde! Columbia’nın ödüllü teknolojileri ister doğada ister şehirde, hava ve zemin şartı fark etmeksizin suya karşı kalkanınız olacak.

Yağmurun mevsim normali olarak kabul edildiği yerlerde test edilip onaylanan Columbia ürünleriher koşulda macera tutkunlarının kuru kalmasını sağlıyor. Aktif ve hareketli bir hayatı doğanın kalbinde yaşamak isteyenlerin markası Columbia ile ayak basmamış patikaları fethedeceksiniz.

Columbia’nın üstün kumaş kalitesi ve en ileri teknolojileri ile yaratılan serisi Titanium ile yağmurlu havalar açıkhava tutkunuzu etkilemeyecek.

Kötü hava unsurlarını dışarıda tutarak maksimum su geçirmez koruma sağlayan Omni-Tech™ teknolojisinin kullanıldığı yağmurluklar tüm zorlu koşullara karşı koruyucunuz olacak. Su geçirmeyen, hafif yapısı, yüksek performansı ve doğanın zorlu koşullarında güçlü tutuş sağlayan Outdry teknolojisinin kullanıldığı ayakkabılar, ister doğada ister şehirde yağmurlu havalarda kuru ve konforlu bir açık hava deneyimi sunuyor.

Columbia, koşu ve yürüyüşleri için rotasını zorlu patikalara ve dağlara çevirenlerin gözdesi olan spor ayakkabı teknolojisi ile doğanın sert şartları ile mücadelenize destek veriyor. Topuktan parmak ucuna kusursuz konfor sağlayan ayakkabı serisi ile mükemmel koşu deneyimleri sunuyor. Columbia Montrail serisi su geçirmez-nefes alabilen ve tüm yüzeylerde benzersiz tutuş sağlayan koleksiyonu ile göz dolduruyor.

Columbia ürünlerine www.columbia.com.tr web sitesi ve Columbia mağazalarından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu