Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, İspanyol mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.
Ödüllü Master Şeflerimiz ile birlikte, temel İspanyol mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.
Ders içerikleri: -
Gazpacho
-
Spanish Tortilla
-
Paella Valencia
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır:
-
Sebze doğrama teknikleri
-
Deniz ürünlerinin hazırlanması
-
Soteleme teknikleri
-
Soğuk çorba tekniği
-
Düşük ısıda pişirme teknikleri
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında ( 30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, önlük ve Le Cordon Bleu logolu şef şapkası tarafımızdan sağlanmaktadır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir.
Kurs sonunda katılımcılarımıza verilecek Le Cordon Bleu Workshop sertifikası adresine gönderilecektir.
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.
26 Mart Cumartesi
10:30 – 17:00
Süre: 1 gün
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.