İspanyol Mutfağı Atölyesi, Le Cordon Bleu İstanbul'da!2 Mart 2019 Cumartesi
10:30 – 17:00
Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, İspanyol Mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz ile birlikte, temel İspanya mutfağı pişirme teknikleri ve malzemeler arası lezzet dengesi oluşturmayı öğreneceksiniz.
Hazırlık aşamaları ile birlikte kursta yapılacaklar;• Gazpacho• İspanyol Tortilla• Paella ValenciaÜcrete dahil hizmetler:Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
Kurslarımız maksimum 16 kişiliktir.
Süre: 1 gün
18 yaş sınırı vardır.
Ulaşım için lütfen ilgili linkten bilgi alınız.
https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri - Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 10:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.