İstanbul Caz Festivali / Michel Camilo `Mano a Mano` Charles Flores ve Giovanni Hidalgo

Etkinlik Konser Parti İstanbul Caz Festivali / Michel Camilo `Mano a Mano` Charles Flores ve Giovanni Hidalgo

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Temmuz 2011 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Arkeoloji Müzesi

Ücret: 1. Kategori - 102.00 TL - 2. Kategori - 78.50 TL - 3. Kategori - Numarasız - 45.00 TL - 4. Kategori- Numarasız - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İKSV

Adres: Osman Hamdi Bey Yokuşu Gülhane Sultanahmet İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00 - İKSV

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 4, 2011 ~ Tem 4, 2011

“CAZ KALPLİ İSTANBUL”
18. İSTANBUL CAZ FESTİVALİ 1–19 TEMMUZ 2011

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 14. kez Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Caz Festivali, 1–19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ARKEOLOJİ MÜZESİ BAHÇESİ’NDE ÖZEL CAZ PROJELERİ

ÜNLÜ CAZ PİYANİSTİ MICHEL CAMILO’DAN CHARLES FLORES VE GIOVANNI HIDALGO İLE “MANO A MANO”

Dominik asıllı ünlü caz piyanisti, besteci ve eğitmen Michel Camilo, sınırsız coşkusu ve müzikal tutkusuyla çalacağı parçalar ile 4 Temmuz Çarşamba akşamı Arkeoloji Müzesi’nin bahçesinde, Türk Pirelli’nin sponsorluğunda İstanbullu cazseverlerle birlikte olacak.

Latin ve Karayip etkili caz tınılarını, güncel bir swing anlayışı ve kusursuz bir piyano tekniği ile birleştiren Camilo’ya son albümü Mano a Mano’dan parçaları ve sevilen eserlerini yorumlarken iki usta sanatçı, basta Charles Flores ve vurmalı çalgılarda Giovanni Hidalgo eşlik edecek.

Aldığı sayısız ödülün arasında bir Grammy, bir Emmy ve iki Latin Grammy bulunan Camilo, bugüne kadar Dizzy Gillespie, Paquito D’Rivera, George Benson, Tito Puente, Herbie Hancock gibi dünyaca tanınmış müzisyenlerle işbirliği yaptı; önemli senfoni orkestralarına konuk müzisyen olarak eşlik etti. Cazseverler bu konserle Camilo’nun dışavurumcu ve dinamik müziğini farklı bir proje ile Arkeoloji Müzesi’nin büyülü atmosferinde dinleme fırsatını bulacaklar.


istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu