İstanbul'da Lezzet Turu

Etkinlik Sergi İstanbul'da Lezzet Turu

Tarihler: 02 Nisan 2023 Pazar ~ 02 Nisan 2023 Pazar 02 Nisan 2023 09:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Antonina Turizm

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 2, 2023 ~ Nis 2, 2023

“Susamlı Simit’in Çıtır Kokulu Büyüsü’nden, Türk Mutfağının Sırları’na”

Etkinlik Kuralları:

- Biletinizi satın aldıktan sonra güncel e-mail adresinizden Biletix işlem referans numaranızı, satın almış olduğunuz etkinliğin adını ve tarihini 

antonina@antoninaturizm.com

adresine mail atmanız gerekmektedir.

- Tur programında belirtilen saatte grubumuz tura başlayacaktır. Buluşma noktasında hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanız önemle rica olunur. Geç kalınması durumunda sorumluluğun firmaya ait olmadığını belirtmek isteriz.

- Tüm turlarımızda, turda anlatım yapan rehberinizi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.

- Mücbir nedenlerden dolayı (hava, yol koşulları vs.) yapılamayan ya da eksik yapılan gezilerden Antonina Turizm sorumlu tutulamaz.

- 0-6 yaş arası çocuklardan, turda araçta koltuk işgal etmemeleri ve ayrı bir öğle yemeği almamaları durumunda ücret alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri çocuk katılımcılardan tam ücret alınır.

- Turlar, tur programı, ulaşım, rehberlik hizmetleri, yemek servisi ile bir bütündür ve bu hizmetler birbirinden ayrı düşünülemez.

- Antonina Turizm, öğlen ve akşam yemekleri için belirtilen restoran ve mönüde, güncel ihtiyaçlara göre değişiklik yapabilir.

- Turlarımız en az 15 kişi ile gerçekleşir. Turun gerçekleşmesi için yeter sayıya ulaşılamadığında, tur farklı bir tarihe ertelenir ya da iptal edilir.

- Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri, rehberlik hizmetleri, müze & ören yeri giriş ücretleri vb. haklar iade edilmez.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu