İstanbul`da Lodos Etkisini Arttırarak Devam Ediyor

İstanbul Haberleri İstanbul`da Lodos Etkisini Arttırarak Devam Ediyor

İstanbul`da dün başlayan lodos bugün de etkisini arttırarak devam ediyo
06.12.2011 istanbulajansi.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAralık 6, 2011

İstanbul`da dün başlayan lodos bugün de etkisini arttırarak devam ediyor.

Lodos nedeniyle deniz ulaşımında bazı seferlerde iptaller olurken, Meteoroloji yetkilileri vatandaşları soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmelere karşı uyardı.

İstanbul`da dün etkisini göstermeye başlayan Lodos, bugün de artarak devam ediyor. Meteoroloji yetkilileri kuvvetli rüzgar uyarısında bulunarak, Marmara ve Kıyı Ege`de lodosun kuvvetli ve yer yer fırtınamsı rüzgar şeklinde saatte 40-60 kilometre hızla esmesini beklediklerini açıkladı. Yetkililer vatandaşları özellikle soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımdaki aksamalar ve benzeri konularda tedbirli ve dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Meteoroloji yetkilileri İstanbul`la ilgili hava uyarısında şöyle dedi: "Parçalı zamanla çok bulutlu öğle saatlerinden sonra Avrupa yakasının, akşam saatlerinden sonra il genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgâr; il genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 Km/S) olarak esecek."

İDO`dan yapılan açıklamada ise Avcılar seferlerinin yapılamadığı bildirildi. Lodos nedeniyle İstanbul Boğazı`nda da dalgalar kıyıda etkili oluyor.

06.12.2011 istanbulajansi.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu