İstanbul`da Su Kesintisi

İstanbul Haberleri İstanbul`da Su Kesintisi

İstanbul`un Avcılar ve Esenyurt ilçelerinin bazı semtlerinde, 8 Aralık`ta, 14 saat süreyle su kesintisi yapılacak.
06.12.2011 istanbulajansi.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAralık 6, 2011

İstanbul`un Avcılar ve Esenyurt ilçelerinin bazı semtlerinde, 8 Aralık`ta, 14 saat süreyle su kesintisi yapılacak.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Avcılar-Esenyurt isale hattında gerçekleştirilecek bakım ve vana yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Aralık perşembe günü 08.00-22.00 saatleri arasında, Avcılar`ın Mustafa Kemalpaşa, Üniversite, Firuzköy, Yeşilkent, Gümüşpala, Cihangir ve Merkez mahalleleri ile Esenyurt`un Talatpaşa, Saadetdere, Namık Kemal, Fatih, Merkez, Pınar, Örnek, Yeşilkent, Mehterçeşme, Güzelyurt, Ardıçlı, Yenikent, İnönü ve İncirli mahallelerine su verilemeyecek.

Sarıyer`de Su Kesintisi
Sarıyer Büyükdere terfi merkezinde gerçekleştirilecek vana değişim çalışmaları nedeniyle 7 Aralık Çarşamba günü Sarıyer`in bazı bölgelerine su verilemeyecek.

İSKİ`den yapılan açıklamada, "Büyükdere terfi merkezinde gerçekleştirilecek olan vana değişim çalışmaları nedeniyle 7 Aralık Çarşamba günü 14.00-22.00 saatleri arasında 8 saat süreyle Maden, Yeni Mahalle ve Zekeriyaköy`ün bir kısmı ile Büyükdere Mahallesi`nin orta ve yüksek kotlarına su verilemeyecektir." denildi.

06.12.2011 istanbulajansi.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu