10 Kasım'da Atatürk İçin El Ele Ata'ya Saygı Zinciri

10 Kasım'da Atatürk İçin El Ele Ata'ya Saygı Zinciri

İstanbul Haberleri 10 Kasım'da Atatürk İçin El Ele Ata'ya Saygı Zinciri

Kadıköylüler, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için el ele verecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 7, 2018
Kadıköy Belediyesi'nin organizasyonuyla Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili arasında yaklaşık 6,5 kilometrelik “9’u 5 Geçe Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturulacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80’inci yılında Kadıköy’de gerçekleştirilecek “ATA'ya Saygı Zinciri"nde binlerce kişi Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahil yürüyüş yolunda bir araya gelecek. 2013 yılından beri Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri tarafından organize edilen saygı zincirine tekneler de sahil boyunca kıyıya yanaşarak destek verecek.

Geçtiğimiz yıllarda binlerce Kadıköylünün katıldığı zincir, Maltepe Sahili’ne kadar uzamış, 2’li, hatta 3’lü sıralar oluşturulmuştu. Bu yıl daha büyük bir katılımın beklendiği, 10 Kasım Cumartesi günü saat 08.00’den itibaren oluşturulacak olan “Ata’ya Saygı Zinciri”ne herkes davetli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT