2014’ün İlk Geyik Koşusu 26 Ocak’ta Gerçekleşecek

İstanbul Haberleri 2014’ün İlk Geyik Koşusu 26 Ocak’ta Gerçekleşecek

Her yıl Macera Akademisi/Macera Race Setter tarafından Belgrad Ormanı’nda düzenlenen Geyik Koşuları, 2014’teki ilk koşusunu 26 Ocak’ta gerçekleştirecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 14, 2014

Her yıl Macera Akademisi/Macera Race Setter tarafından Belgrad Ormanı’nda düzenlenen Geyik Koşuları, 2014’teki ilk koşusunu 26 Ocak’ta gerçekleştirecek. 2013 yılından bu yana Geyik Koşuları’na destek veren ASICS, Mart ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek koşular için Geyik ve Bambi’lerle şimdiden hazırlanıyor. 2014’ün ilk Geyik Koşusu, ASICS sponsorluğunda 26 Ocak’ta Belgrad Ormanı’nında gerçekleştirilecek.

Her seviyede ve koşucuya uygun parkurlarda gerçekleştirilecek olan koşu ile ASICS, patika koşularını Türkiye’de yaygınlaştırmaya ve teşvik etmeye devam ediyor. Gelenekselleşen Geyik koşuları, her seviyede ve her yaşta koşucuya uygun patika ve zemin sağlıyor. Macera sevenler için engebeli ve dar patika yolları hazırlayan Macera Akademisi, yeni başlayan ve çocuklara spor sevgisini aşılamayı isteyenler için de 4 ile 28 km arasında değişen uzunlukta parkurlar tasarladı. Temiz havada ve ormanın en güzel manzarası eşliğinde koşmak isteyenleri inişli çıkışlı, yer yer daralan zor tırmanışlar da bekliyor. Doğal bir ortamda spor yapmanın yanı sıra bir o kadar da eğlenceli bir aktivite sunan Geyik Koşularını kaçırmayın!

www.geyikkosulari.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT