Anadolujet’ten Erken Ramazan Kampanyası

Anadolujet’ten Erken Ramazan Kampanyası

İstanbul Haberleri Anadolujet’ten Erken Ramazan Kampanyası

29 Mart – 03 Nisan 2016 arasında alan AnadoluJet yolcuları, 06 - 26 Haziran 2016 arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı yakalıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 29, 2016

Halkın havayolu AnadoluJet, bu Ramazan ayı için çok avantajlı bir kampanya hazırladı. Tüm satış kanalları üzerinden biletini 29 Mart – 03 Nisan 2016 arasında alan AnadoluJet yolcuları, 06 - 26 Haziran 2016 arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı yakalıyor.

Anadolu’yu bir uçtan bir uca bağlayan AnadoluJet, hesaplı ve konforlu seyahat imkânları sunmaya devam ediyor. AnadoluJet, yılın en huzurlu dönemi Ramazan ayında, yolcuları sevdikleriyle seyahat etsin ve bu kutsal ayı aileleriyle paylaşsın diye çok avantajlı fiyatlarla uçuruyor.

AnadoluJet’ten 28 Mart – 03 Nisan 2016 tarihleri arasında bilet alan yolcular; 06 - 26 Haziran 2016 tarihleri arasında, parkura göre 39.99 TL ve 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla seyahat ediyor.

Kampanya; AnadoluJet’in yurt içi uçuş noktalarına olan seyahatlerde geçerli olup K.K.T.C. uçuşlarını, aktarmalı ve ortak uçuşları kapsamıyor. Avantajlı biletler, tüm satış kanallarında kampanya süresince satışa sunuluyor.

AnadoluJet ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no’lu çağrı merkezi aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT