Base'in 2019 Başvuruları Başladı!

Base'in 2019 Başvuruları Başladı!

İstanbul Haberleri Base'in 2019 Başvuruları Başladı!

Türkiye'nin Güzel Sanatlar yeni mezunlar sergisi BASE'in 2019 başvuruları başladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 22, 2019

Ülkenin dört bir yanından yeni mezun genç sanatçı adaylarının yapıtlarını İstanbul’da aynı çatı altında bir araya getiren yeni nesil sanatçı platformu BASE’in bu yıl 14 – 17 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek 3. edisyonu için başvurular başladı. Geçtiğimiz yıllarda 202 yeni mezun sanatçı adayına ait 221 yapıtı sanatseverlerle buluşturan ve 25 bin’i aşkın ziyaretçi ağırlayan BASE’in üçüncü yılına katılım için başvurular 1 Temmuz’a kadar devam edecek.

Bu yıl seçici kurulda Antonio Cosentino, Azra Tüzünoğlu, Derya Yücel, Elif Uras, Kezban Arca Batıbeki, Lalin Akalan, Marcus Graf, Merih Akoğul, Mustafa Taviloğlu, Nazlı Pektaş, Osman Dinç, Sabiha Kurtulmuş, Selman Bilal, Şakir Gökçebağ, Tankut Aykut, Tomur Atagök ve Vahit Tuna yer alıyor.

BASE, bu yıl Güzel Sanatlar Fakülteleri 2019 mezunlarının başvurularını kabul edecek. Başvurular animasyon, baskı, cam, fotoğraf, geleneksel Türk sanatları, görsel iletişim tasarımı, grafik tasarım, heykel, resim, seramik, video, resim-iş öğretmenliği, tekstil tasarımı (moda/takı tasarımı hariç) bölümleri lisans ve lisans üstü mezunlarına açık. Adaylar, BASE’e 3 farklı yapıtla başvurabiliyor.

Kale Grubu, TEB Özel Bankacılık eş sponsorluğunda, Digilogue dijital sanat partnerliğinde gerçekleşen BASE, yeni mezun sanatçı adaylarını sanat dünyası, yaratıcı endüstriler, medya ve tüm sanatseverlerle buluşturmayı hedefliyor. BASE, mezuniyetten profesyonel sanat hayatına geçişlerinde gençlere destek olmayı, kariyerlerine bir ivme ve yön kazandırmayı amaçlıyor . Türkiye’nin yeni sanatçı nesline ışık tutan BASE, aynı zamanda galeri, koleksiyonerler, sanatseverler ve yaratıcı endüstrilerin de genç yetenekler keşfetmesine aracı olma misyonu taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT