Bir Saatte Işıltılı ve Etkili Bir Gülümsemeye Sahip Olabilirsiniz

Bir Saatte Işıltılı ve Etkili Bir Gülümsemeye Sahip Olabilirsiniz

İstanbul Haberleri Bir Saatte Işıltılı ve Etkili Bir Gülümsemeye Sahip Olabilirsiniz

Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Çağdaş Kışlaoğlu, daha güzel bir gülümseme için kullanılan bonding yöntemi hakkında bilgilerini paylaşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 8, 2017

Dişleriniz ayrık mı ya da kırık dişlere mi sahipsiniz? Bu durumdan utanıp kendinizi içten bir gülümsemeden mahrum mu bırakıyorsunuz? Dişlerinizin şeklinden, geçmeyen lekelerden memnun olmayarak mutsuz olabilirsiniz. Size kısa süreli bir hekim müdahalesiyle muhteşem bir gülüşe sahip olacaksınız desek? Estetik, beyaz ve güzel bir gülümsemeye sahip olmanız için sizden bir saatinizi rica ediyoruz. Çoğunlukla kozmetik gereksinimler için kullanılan “bonding yöntemi” ile bir saatlik işlem sonrasında kendine güvenen, ışıltılı ve etkili bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz.

Bondingle güzelleşen dişler
Günümüzde en çok ve en son uygulanan koruyucu diş hekimliği işlemlerinden biri olan “bonding” yöntemi hemen hemen bütün yaş gruplarına uygulanabilir. Çocuklar, ergenlik çağındakiler, yetişkinler ve yaşlılar görünüşlerini ve gülümsemelerini bu metot sayesinde daha da güzelleştirebilirler. “Bonding” tekniğinde kullanılan malzemeler (mikrofil ajanlar), doğal diş “bonding”in dış yüzeyine tutturularak şekil ve renk bozuklukları kolayca giderilebilir. Yöntem ile kırık dişleri tamir etmek, küçük aralıkları kapatmak dışında diş boylarını uzatmak ve diş rengini değiştirmek mümkün. Yetkin bir diş hekimi tarafından yapıldığı takdirde tamamen doğal görünür. Yöntemde ücreti belirleyen faktör, kullanılan malzeme ve seçilecek tedavi türüne göre değişse de diğer estetik işlemlere göre daha ekonomik.

İşlem uygulanırken dişi uyuşturmaya gerek yok
Bonding uygulamasıyla dişinizin kötü rengini veya beğenmediğiniz şeklini değiştirip tüm kusurlarını kapatabilirsiniz. Bu yöntemle en az miktarda diş kaybı ile dişe yapılan ilaveler daha güzel bir görünüm sağlar. Bonding sistemi; dişler arasındaki boşlukları kapatmak, çürük ve kırık dişlerinizi onarmak, kalıcı renklenme problemlerinizden kurtulmak, dişlerin daha uzun görünmesini sağlamak ya da dişlerde şekil değişikliği yaratıp gülüş tasarımı için başvurulabilen bir yöntemdir. Tüm işlemler uygulanırken dişi uyuşturmaya gerek duyulmaz.

Tedavi süresi bir kahve molası kadar
Size, güzel, ışıltılı ve kendinden emin bir gülümseme hediye edecek olan bu yöntemde yapılan işleme göre seans süresi değişmektedir. Bir seans ortalama 15 dakika-1 saat arası değişmektedir. Çok yoğun bir tedavi uygulanıyorsa bu süre bir saati kapsamaktadır. Bu uygulama diğer estetik işlemlere göre daha ekonomiktir. Kullanımı kendi dişleriniz gibi oldukça rahattır.

Kullanım süresi sizin dişlerinize bakımınıza bağlı
Kullanım süresi hastanın beslenme alışkanlıkları, ağız bakımı ve sigara kullanmasına bağlı olarak farklılık göstermekle beraber dayanıklılık süresi 5-10 yıl arasında değişebilmektedir. Bu sürenin uzaması için hastanın çok sert nesneleri (buz, şeker gibi) ısırmaktan kaçınması ve tırnak yeme gibi olumsuzluk alışkanlıklardan uzak durması gerekmektedir. Kullanıcıdan kaynaklı durumlar dışında ayrıca malzemenin kalitesinin ve diş hekiminin becerisinin de önemi etkisi büyük. Zaman içinde bonding uygulanan dişler, normal dişler kadar renk değişimine uğrayabilir. Cilalama ile de lekelenmeye karşı dayanıklılık arttırılabilir.

Sigara, çay ve kahve izleri dişlerinizden siliniyor
En sık sorulan soru ise bu tedaviden sonraki renk değişikliğidir. Cilalama bu konuda önemli bir yere sahiptir. Cilalamanın başarılı bir şekilde yapılması lekelenmelerin oldukça az olmasını sağlar. Hastanın kullandığı yoğun sigara, çay, kola, kahve gibi lekelenmeler ise basit bir parlatma işlemi ile giderilebilir. Normal dişleriniz nasıl renk değiştirebiliyorsa; bonding sonrası değişimde o şekilde olur. Porselen kronlar ve kaplamalarla karşılaştırıldığında diş minesinin en az düzeyde kaldırılmış olması, kısa sürede olması, daha uygun fiyatta olması büyük bir avantajdır. Ancak kalıcı ve sağlıklı olarak bu işlemi uygulamak için iyi bir planlama esastır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT