Braun’dan ‘Memnuniyet Garantili’ İddialı Kampanya!

Braun’dan ‘Memnuniyet Garantili’ İddialı Kampanya!

İstanbul Haberleri Braun’dan ‘Memnuniyet Garantili’ İddialı Kampanya!

Yeni 300 bin ışık atımlı Braun Silk-expert IPL cihazı ürününde para iade kampanyası 1 Kasım- 1 Ocak tarihleri arasında tüketici ile buluşacak!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 26, 2016

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Braun, ‘Memnuniyet Garantili Kampanyası’ ile sonbaharı karşılıyor.

İstenmeyen tüylerde kalıcı çözüm sağlayan YENİ 300 bin atım kapasitesine ve 3 farklı enerji moduna sahip Braun Silk-expert IPL epilasyon cihazi ürününde para iadeli, ‘Memnuniyet Garantili Kampanya’ başlıyor.

Kampanyaya, Türkiye’de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor. Braun Silk Epil IPL ürünü için, 1 Kasım 2016 – 1 Ocak 2017 tarihleri arasında satın alınan ürünlerde geçerli olan kampanya, faturalı olarak satın alınan ve ürününden memnun kalmayan tüketiciler için Silk Expert icin 60 gün içinde ürünü geri iade edebilme imkânı sağlıyor.

YENİ Braun Silk-expert IPL, Uzun Süre Pürüzsüz Bir Cilt Elde Etmenin Güvenilir ve Neredeyse Acısız Yolunu Sunuyor!

SensoAdapt™ ten rengi sensörü ile devrim yaratan, uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştıran Braun Silk-expert IPL, ten rengini sürekli olarak ölçen bu teknolojisi, etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama için en uygun ışık yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor. Evlerinin rahatlığında kalıcı ve kusursuz epilasyon yapmak isteyen kadınlar için en etkili çözümü sunuyor. Diğer IPL cihazlarının aksine SensoAdapt™ Cilt Tonu Sensörü Teknolojisi ile cildi saniyede 80 defaya kadar sürekli bir şekilde tarıyor ve ışık yoğunluğunu en doğru seviyeye ayarlıyor. Bu özellik, cilt renginin vücudun farklı kısımlarında değişiklik göstermesi nedeniyle, karmaşık renk skalası sorununu ortadan kaldırıyor. Braun Silk-expert IPL 1399 TL’den başlayan fiyatlar ile Türkiye’de de tüketicisi ile buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT