Bugün Doğanlar Hemen Otobüse Binsin!

Bugün Doğanlar Hemen Otobüse Binsin!

İstanbul Haberleri Bugün Doğanlar Hemen Otobüse Binsin!

Doğum gününde otobüse binen yolcular, İstanbulkartlarını okuttuklarında doğum günü kutlama mesajı ile karşılaşıyorlar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 29, 2015

Bugün doğum gününüz ve henüz hiç kutlayan olmadı mı? Yoldan geçen bir İETT otobüsüne binin. Bir otobüs dolusu yurdum insanı doğum gününüzü kutlayabilir? İyi ama bu nasıl olabilir ki demeyin. Hemen bir otobüse binin!

Bugün doğanlar hemen otobüse binsin!
Bugün doğum gününüzse hemen otobüse binin!
Bugün doğum gününüzse eğer otobüste büyük sürpriz var!
Doğum gününde otobüse binenlere İETT’den büyük sürpriz

Bugün doğum gününüz ve henüz hiç kutlayan olmadı mı? Yoldan geçen bir İETT otobüsüne binin. Bir otobüs dolusu yurdum insanı doğum gününüzü kutlayabilir? İyi ama bu nasıl olabilir ki demeyin. Hemen bir otobüse binin!

İSTANBUL- 2011 yılından bu yana yolcularının doğum günlerini telefonlara gönderdiği SMS ile kutlayan İETT, artık bu özel günü otobüsteki tüm yolcularla paylaşıyor. Doğum gününde otobüse binen yolcular, İstanbulkartlarını okuttuklarında doğum günü kutlama mesajı ile karşılaşıyorlar. Doğum günü olan yolcu, İstanbulkartını okuttuğu validatör cihazının ekranında adına hitaben yazılmış, “Doğum gününüzü kutlar iyi yolculuklar dileriz” mesajı ile beliriyor. Bu mesaj aynı zamanda sesli olarak otobüsteki tüm yolculara ulaştırılıyor.

Vatandaşlar, bu sürpriz uygulamadan duydukları memnuniyeti sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve e-posta aracılılığı ile İETT’ye bildiriyor.

Bir yolcunun doğum günü mesajıyla duyduğu mutluluğu gözlemleyen kimyager ve aynı zamanda iş güvenliği uzmanı olan Şefika Tiraki, İETT’ye gönderdiği e-postada şu ifadelere yer verdi:

Küçük Şeylerden Mutlu Olmak :)

“Geçen, her zaman ki gibi işe gidiyorum. Otobüse bindim. Otobüse binen bir beyefendi mavi kartını makinaya okuttuğunda her zaman alışık olduğumuz ses farklı bir şey söyledi: ‘Doğum gününüz kutlu olsun.’ Beyefendi ve çevresindekiler şaşkındı. İşe giden o beyefendinin yüzündeki mutluluğu görmeliydiniz. Belki de ilk veya tek hatırlayan siz oldunuz. Teşekkür ederim böyle bir uygulamayı başlattığınız için. İnsanlarımızın küçük de olsa bu ülkede mutlu olmaya ihtiyacı var. İyi çalışmalar.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT