Conrad İstanbul Bosphorus’tan Anneler Günü’ne Özel Spa İndirimi

Conrad İstanbul Bosphorus’tan Anneler Günü’ne Özel Spa İndirimi

İstanbul Haberleri Conrad İstanbul Bosphorus’tan Anneler Günü’ne Özel Spa İndirimi

Conrad İstanbul Bosphorus’un, Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı kampanya ile Conrad SPA Soul’da yüzde 40 indirim kazanın, Fransız “Charme D’Orient” ürünleri ile uygulanan masaj ve bakım uygulamalarının keyfini çıkarın.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2017

Conrad İstanbul Bosphorus, sizi Anneler Günü’ne özel fırsatları değerlendirmeye davet ediyor. Bu özel günde annenizin kalbini, eşsiz manzarası ile büyüleyen Manzara Restaurant’da brunch keyfi ile fethedebilir, brunch yapan misafirlerimize Anneler Günü’ne özel olarak sunduğumuz yüzde 40 SPA indiriminden faydalanabilirsiniz. Fransız “Charme D’Orient” SPA ürünleriyle masaj ve bakıma çağdaş bir yaklaşım sunan Conrad SPA Soul’un hizmetleriyle şehir hayatının getirdiği stres ve yorgunluktan kurtulabilirsiniz. Ayrıca Conrad SPA Soul‘da kazandığınız indirimi Haziran ayı sonuna kadar dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Masaj ile stresten arın
Conrad SPA’nın klasikleşen masajlarından sıcak taş masajı, bedeninizin ihtiyacı olan rahatlamayı size sunuyor. Sıcak taş terapisi, tüm günün yorgunluğuyla gerilen kasların ihtiyaç duyduğu sirkülasyonu sağlarken metabolizmanızı da hızlandıran masaj 75 dakika sürüyor. Conrad SPA Soul’un, şehir hayatının stresi ve yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenlere sunduğu diğer seçenek olan stresten arındırıcı masaj ile ise sinir sisteminizi sakinleştirerek duygularınızı canlandırabilir ve 90 dakikalık bu masaj ile kendinizi bulutların üzerinde hissedebilirsiniz.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT