Crate And Barrel’ın Son Konuğu: Şemsa Denizsel

Crate And Barrel’ın Son Konuğu: Şemsa Denizsel

İstanbul Haberleri Crate And Barrel’ın Son Konuğu: Şemsa Denizsel

Fark yaratan tariflerin sahibi, şef Şemsa Denizsel’in seçimleri, 1 Kasım– 31 Aralık tarihleri arasında tüm Crate and Barrel mağazalarında!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 2, 2016

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin başarılı şefleriyle hayata geçirdiği ‘Picks by Pros/Chefs’ projesi, Kasım ve Aralık aylarında Şemsa Denizsel’in seçimleri ile devam ediyor. “Yeni İstanbul Mutfağı” adıyla tanımladığı yemekler pişiren Şemsa Denizsel, Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinden seçtiği 86 parça ürün ile sofraların ve mutfakların olmazsa olmazlarına dikkat çekiyor.

Yemek fotoğrafı stilistliğinden şefliğe, yemeğin her alanında kariyer yapan Denizsel’in seçimleri arasında, sunum önerilerinden saklama alternatiflerine, mutfakta hayatı kolaylaştıran ürünlerden servis seçeneklerine kadar birçok ürün yer alıyor. Şık sunumlar için Keaton servis kaselerini, Lawrence serisini, Akasya Ayaklı Servis’i ve French Kitchen Mermer Ayaklı Meyve Kase’yi öneren Şemsa Denizsel, saklama çözümleri için de Weck konserveleri, Heritage Hill Cam Kavanozları ve OXO GreenSaver Saklama Kaplarını tercih etti.

2000 yılında kurduğu Kantin restoranın yanı sıra, mönü ve işletme danışmanlığı da yapan yapan Şemsa Denizsel, favori Crate and Barrel seçimleri arasında mutfakta hayatı kolaylaştıran 5 Parça Karıştırma Kabı Seti’ne, cam ölçü kaplarına, rengarenk Cuisine Çizgili 2'li Kurulama Bezi Setleri’ne, OXO Paslanmaz Çelik Maşalara ve MicroPlane Rendelere de yer verdi.

‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında yemek tutkunları, Kasım ve Aralık aylarında yapılacak workshoplarda, Şemsa Denizsel ve onun meşhur ekşi maya ekmeği ile yapacağı tariflerle tanışacaklar.

Şemsa Denizsel, Kasım ve Aralık aylarında favori ürünlerinin Crate and Barrel mağazalarında sergileneceği 2 farklı workshop’a da ev sahipliği yapacak. 19 Kasım’da Akasya’da ve 17 Aralık tarihinde de Zorlu Center’da gerçekleştirilecek workshoplarda katılımcılar, hem Şemsa Denizsel’in özel olarak hazırladığı ekmek üzerine lezzetli tariflerini deneyimleyecek hem de ‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında seçilen ürünler ile hazırlanan tariflerden oluşan yemek kitapçığına da sahip olarak bu lezzetleri kendi sofralarına taşıma imkanı bulacak.

‘Picks by Pros/Chefs’ projesi kapsamında Şemsa Denizsel’in seçimleri, 1 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında Zorlu Center, Akasya, İstinyePark ve Ankara Next Level AVM mağazalarının yanı sıra, www.crateandbarrel.com.tr adresinde mutfak ve sofralar için ilham kaynağı olacak.

Proje kapsamında, ‘Picks by Pros/Chefs’ etiketleriyle yer alan ürünlerin satışından elde edilecek gelirin bir kısmı ise ÇABA Derneği’ne bağışlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT