Deniz Karadeniz ile ‘Öpünce Geçmeyen Uflar’ Akmerkez’de

Deniz Karadeniz ile ‘Öpünce Geçmeyen Uflar’ Akmerkez’de

İstanbul Haberleri Deniz Karadeniz ile ‘Öpünce Geçmeyen Uflar’ Akmerkez’de

İlk yardım eğitmeni ve iş güvenliği uzmanı Deniz Karadeniz, 9 Mayıs Salı günü saat 15:00’te Yaşam Akademisi’nin konuğu olarak Akmerkez misafirleriyle buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 3, 2017

Karadeniz, bebeklerin ve çocukların başına gelebilecek kazalarda yapılması gerekenleri, ilk yardımın temel uygulamalarını ve püf noktalarını anlatacak.

İş güvenliği uzmanı Deniz Karadeniz, Yaşam Akademisi Söyleşileri kapsamında, ilk yardım hakkında doğru ve yanlış bilinenleri tüm detaylarıyla anlatmak üzere 9 Mayıs Salı günü saat 15:00’te Akmerkez misafirleriyle buluşacak. Karadeniz, ‘Öpünce Geçmeyen Uflar’ başlıklı söyleşisinde bebek ve çocukların yaşayabileceği kazalarda ebeveynlerin paniğe kapılmadan, insan vücudunu tanıyarak yaşamsal bulgular çerçevesinde uygulayabilecekleri ilk yardım tekniklerini anlatacak.

“Öpünce Geçmeyen Uflar” projesiyle Eğitimde En İyiler tarafından ikincilik ödülüne de layık görülen Deniz Karadeniz, söyleşisinde acil durumlar karşısında hayati tehlikenin ortadan kaldırılması, yaşamsal fonksiyonların sürdürülmesinin sağlanması, kazanın kontrol altına alınması gibi hayati önem taşıyan durumlar karşısında ebeveynleri bilinçlendirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT