Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası

Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası

İstanbul Haberleri Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası

Bireysel ve kurumsal kadın yelken takımlarının katılacağı 4. “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası” 6-7-8 Eylül’de düzenlenecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 23, 2019

Bugüne kadar 20’yi aşkın kurumdan 300’den fazla sporcunun yarıştığı Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası 4 yaşında.

Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupası olan “Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası” 6, 7, 8 Eylül tarihlerinde dördüncü kez düzenlenecek. 4. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası için geri sayım başladı.

Türkiye’de kadınlara yönelik ilk ulusal yelken yarışı olma özelliğini taşıyan “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”, bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. Türkiye Yelken Federasyonu’nun himayesinde, İstanbul Yelken Kulübü’nün işbirliği ile 6, 7, 8 Eylül’de İstanbul Caddebostan - Adalar parkurunda gerçekleştirilecek olan 4. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası için heyecan artıyor.

Kurumların kadın yelken takımlarının ve bireysel kadın yelkencilerden oluşan takımların yarışacağı “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası” 6 Eylül Cuma günü başlayacak. 3 gün sürecek Kupa’da toplam 6 yarış yapılacak. Rüzgarın peşindeki kadınların iyiliğe yelken açtığı “Deniz Kızı Ulusal Yelken Kupası”, 8 Eylül Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Başlangıcından bu yana büyük ilgi gören “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası” ile yelken tutkusunu yarış heyecanıyla birleştirerek kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artırılması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetişmesine fırsat sağlanması, kadın yelkencilerin motive edilmesi ve elde edilen gelirle kadınlara yönelik sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarına katkı sağlanması hedefleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT