Dilara Koçak, Lexus İle İyi Yaşamın Sırlarını Anlattı

Dilara Koçak, Lexus İle İyi Yaşamın Sırlarını Anlattı

İstanbul Haberleri Dilara Koçak, Lexus İle İyi Yaşamın Sırlarını Anlattı

Müşterilerine sadece lüks otomobiller değil aynı zamanda bir yaşam tarzı sunan Lexus, Maslak’ta yer alan Showroom’unda farklı organizasyonlara imza atmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2016

Geçtiğimiz günlerde Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak ve Oggusto’nun kurucusu Özlem Güsar tarafından düzenlenen “İyi Yaşam” seminerine Lexus da eşlik etti. Otomobil ve insan bedeninin benzer özelliklerinin vurgulandığı seminere ev sahipliği yapan Lexus, birbirinden özel konukları Maslak Showroom’unda ağırladı.

İnsan vücudu, sağlığı ve sağlıklı beslenme konularında önemli bilgilerin sunulduğu seminerde Dilara Koçak sağlıklı yaşam üzerine önemli ipuçları paylaşırken, Özlem Güsar ise Lexus otomobillerin insana ve insan sağlığına verdiği öneme dikkat çekti.

Omotenashi felsefesi ile -Japon misafirperverlik anlayışıyla- hizmet veren Lexus’un çevreye ve insan sağlığına verdiği önemin vurgulandığı seminerde, markanın öncü hibrit teknolojisi de anlatıldı. Kendi kendini şarj etme özelliğine sahip Lexus’un Hibrit Teknolojisi sayesinde sessiz, çevreci ve huzurlu bir sürüş sağlayan Lexus, sıra dışı otomobiller üretmeyi başarıyor. Lexus otomobillerinin çevreci olmasının yanı sıra “anti-aging” özelliğine sahip kliması, Shiatsu masajı yapan konforlu koltukları gibi insana değer verdiğini gösteren özelikleri seminerde büyük ilgi gördü.

Lexus’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu özel organizasyona katılanlar arasında Meral Yazıcı, Siren Ertan, Ahu Orakçıoğlu, Berrin Okçu, Sibel Kerimoğlu, Beste Yurttaş ve Hülya Eltemur gibi isimler de yer aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT