Dünyanin En Güzel Mercan Resiflerine Yolculuk

Dünyanin En Güzel Mercan Resiflerine Yolculuk

İstanbul Haberleri Dünyanin En Güzel Mercan Resiflerine Yolculuk

Singapur Havayolları, 20 Şubat - 27 Mart 2017 tarihleri arasında satın alınan, Ekonomi ve Business sınıfı biletlere, Avustralya için özel fiyat avantajları sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 21, 2017

Kampanya kapsamında, Changi Havalimanı aktarmalı uçulacak Avustralya’nın Sydney, Brisbane, Perth ve Melbourne şehirlerine, 909 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Avustralya’nın en güzel şehirlerini keşefedebilir, ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken, deniz tutkunları ve dalış meraklılarının adeta mabedi olarak adlandırılan, Great Barrier Reef (Büyük Set Resifi)’ni bu fırsat ile keşfedebilirsiniz. Yolcular, kampanya kapsamında satın alacakları biletleri ile 20 Şubat - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında seyahat edebilecekler.

Kampanya hakkında detaylı bilgilere, Singapore Airlines İstanbul ofisinin 0212 463 18 00 numaralı telefonundan veya www.singaporeair.com websitesinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT