Emirates, Bali Aktarmalı Auckland Uçuşlarına Başlıyor!

Emirates, Bali Aktarmalı Auckland Uçuşlarına Başlıyor!

İstanbul Haberleri Emirates, Bali Aktarmalı Auckland Uçuşlarına Başlıyor!

Emirates Havayolu, Bali ve Auckland gibi gözde uçuş noktaları için düzenlediği yeni servisi ile Emirates ağı ve Bali arasındaki artan talepleri karşılayacak ve Yeni Zelanda ziyaretçilerine, yeni bağlantı seçenekleri sağlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 21, 2018

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Bali adası aktarmalı olarak gerçekleşecek Auckland uçuşlarının, 14 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlayacağını duyurdu.

Yeni servisle birlikte, Emirates’in mevcut günlük Dubai ve Auckland arasındaki direkt global olarak seyahat edenlere, Yeni Zelanda’ya günlük toplam üç uçuş sağlanmış olacak. Ayrıca, yolcular yazın* Dubai’den Bali’ye yapılan üç adet günlük servisten yararlanma seçeneğine sahip olurken, bu yeni uçuş, şu anda iki sınıflı bir Boeing 777 300-ER ile gerçekleştirilen Emirates’in mevcut iki servisine ek olacak.

Emirates’in yeni Dubai-Bali-Auckland uçuşu, yolculara Auckland ve Bali arasında, yıl boyunca süren, direkt günlük servis sunarken, Endonezya’daki en popüler adalardan birisini de görme imkânı tanımış olacak. Havayolu bu rotada, First Class’ta 8 koltuk, Business Class’ta 42 koltuk ve Economy Class’ta 304 koltuğun yanı sıra, orta kısım depo alanında, 20 ton kargo kapasitesi sunan bir 777-300ER ile hizmet verecek.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Bali ve Auckland’a olan yüksek talebe hizmet edecek ek kapasiteyi sağlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Auckland ve Bali arasında yıl boyunca süren servisimizin, sadece Yeni Zelanda ve Endonezya’da değil, Birleşik Krallık, Avrupa ve Ortadoğu gibi pazarlardaki küresel ağımızda bulunan müşteriler tarafından da oldukça kabul göreceğine inanıyoruz” dedi.

Muhteşem dağları ve resim gibi plajları ile Bali, 2016 yılında, 4.5 milyonun üzerindeki yabancı turist ziyareti ile dünyanın önde gelen turizm destinasyonu olarak görülüyor. Emirates’in yeni servisi, Bali’nin küresel bağlantısının kapsamını genişletirken, adanın ekonomik ve turizm anlamındaki büyümesine de daha fazla canlılık kazandıracak.

Emirates’in küresel ağı, uçuş detayları ve bağlantıları

Yeni servis, Bali’de bekleme yapma fırsatının yanı sıra Londra ve diğer başlıca Avrupa şehirleri arasında kusursuz bağlantılar sağlayacak. EK 450 sefer sayılı uçuş, Dubai’den saat 06:55’te ayrılarak, yerel saatle 20:20’de Denpasar’a (Bali) varacak, sonrasında ise Auckland’a saat 22:00’da hareket ederek, Yeni Zelanda’nın en büyük kenti olan bu şehre, ertesi gün saat 10:00 civarında ulaşmış olacak.

Kuzeyde ise Auckland’tan, EK 451 sefer sayılı uçuş ile 12:40’ta ayrılarak, yerel saatle, saat 17:55’te Denpasar’a varacak. Sonrasında, Denpasar’dan saat 19:50’de ayrılacak ve Dubai’ye, gece yarısının hemen ardından, saat 00:45’te varacak.

TripAdvisor’un 2017 “Dünyanın En İyi Havayolu” ödüllü şirketinden dünya çapında hizmet

Her sınıftaki yolcular, aileleri ve arkadaşları ile bağlantılarını sürdürmek için, Wi-Fi hizmetinden ya da Emirates’in, 3,000’e varan film, TV programı, müzik ve internet yayını kanalından oluşan, birçok ödüle sahip olan ‘ice’ Dijital Geniş Ekranından yararlanabilecekler.

Emirates, müşterilerine, gurme şefleri tarafından hazırlanan yemekler ve herkesin damak tadına uygun, en kaliteli şaraplardan oluşan çok çeşitli bir sunacak. Yolcular ayrıca, Yeni Zelanda ve Endonezya da dahil, 130 ülkeye mensup çok uluslu kabin ekibinin elinden, ünlü uçuş içi hizmetlerini de tecrübe edecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT