Evdeki Hijyene Dikkat

Evdeki Hijyene Dikkat

İstanbul Haberleri Evdeki Hijyene Dikkat

Virüslerden, bakterilerden korunmak için mekanların ve ortamdaki havanın temizliği büyük önem taşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2020

Salgın hastalıkların etkisini iyice artırdığı şu günlerde, hijyen konusun önemi bir kez daha gündeme geldi. Özellikle ev ve iş yeri gibi günün büyük bir bölümünün geçirildiği mekanlar, detaylı temizlenmediği takdirde virüsler ve mikroplar için oldukça elverişli hale geliyor. Lavabo, mutfak, banyo gibi direkt temas edilen kısımların dezenfekte edilmesi gerekirken mekan içerisindeki solunan havanın temizliği de bir o kadar önemli. Bunun yanı sıra yiyeceklerin ve ellerin temizliği de özellikle en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında geliyor.

Yarım Gram Tuz ve Su ile Tamamen Doğal Dezenfektan
Fakir Hausgeräte, yeni inovatif ürünü Hypo Clean sterilizasyon sağlayan su üretme cihazı ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu üretilen ve elektrikli ev aletleri sektöründe bir ilk olan Hypo Clean, sadece musluk suyu ve yarım gram tuz kullanılarak 1 dakika içerisinde tamamen doğal sterilizasyon sağlayan elektrolize bir sıvı üretiyor. Hiçbir kimyasal etkisi bulunmayan dezenfektan sıvı, sıkıldığı yüzeylerde koku, bakteri, mikrop ve mantar oluşumuna izin vermeyerek, laboratuvar testlerine göre %99.9’a varan hijyen sağlıyor.

Kimyasal katkı maddesi kullanmadan evde kendi dezenfektanınızı yapmanızı sağlayan Fakir Hypo Clean, sürekli temas edilen cep telefonları, çocuklarınızın oyuncakları, kişisel bakım gereçleri, süs bitkileri, yediğiniz sebze ve meyvelerde dahi güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca buzdolabı, mutfak dolapları, lavabo, banyo gibi hijyen isteyen her yeri mikrop ve kötü kokulardan arınıyor. Evcil hayvanlarınızın üzerinde de güvenle kullanarak mikrop ve bakteri oluşumunu engelleyebilirsiniz. Cihazın evlerden ofislere, hastanelerden restoranlara ve kullandığınız arabalara kadar geniş bir kullanım alanı bulunuyor.

Fakir Hypo Clean, suyu elektrolize ederek, vücutta enfeksiyonlarla savaşmak için bağışıklık hücreleri tarafından üretilen en etkili sterilizasyon bileşiği olan HOCI’yi (Hipokloröz Asit) elde ediyor. Hipokloröz asit, mikroorganizmaların üzerinde parçalayıcı etkiye sahip olması ve antibakteriyel özelliği ile dezenfektasyona katkıda bulunuyor.

Havayı Temizleyen Elektrikli Süpürge
Mekanlarda virüslerin ve bakterilerin en çok bulunduğu yerlerin başında hava geliyor. Özellikle gözle görülmesi mümkün olmayan bu bakteriler solunum yolu ile doğrudan vücuda girerek çeşitli sağlık sorunlarına sebep oluyor.

Fakir Filter Pro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, havada bulunan ve gözle görülemeyen tozları, partikülleri, bakterileri ve alerjenleri “ionizer” teknolojisi ile yere indirip, 8 filtreden oluşan ESF Teknolojisi ile temizleyerek, yalnızca evinizi değil havanızı da temizliyor.

ESF teknolojisiyle elektrikli süpürge kavramına yeni bir boyut kazandıran Fakir Filter Pro, az enerji tüketerek yaşam alanlarınızı temizleyip sağlığınız için çalışıyor. Polen, evcil hayvan tüyleri ve ev tozları başta olmak üzere en ince toz parçacıklarını bile temizleyerek, evinizde üstün temizliğin keyfini çıkarabilmeniz için tasarlandı.

Hijyen konusunda çığır açan bir ürün olma özelliğini taşıyan Fakir Filter Pro, derinlemesine temizlik için sekiz kademeli bir filtreleme ve yüksek performanslı emiş gücü sunuyor. ESF Teknolojisi, iyonizer özelliği sayesinde havaya yaydığı negatif iyonlar ile ince tozları, zararlı maddeleri ve organizmaları zemine indirerek, süpürgenizin içinde hapsediyor. Evinizin ve büyük ölçüde arındırılan ortam havasının uzun süreli temiz ve ferah kalmasını sağlıyor.

Cihaz içinde kullanılan iyonizer ile ortama çıkış havası beraberinde negatif iyonlar yayılıyor. Ortam havasında bulunan ince tozlar, organizmalar, polenler, alerjenler ve zararlı maddeler negatif iyonlar ile birleşiyor. Birleşme sonucu nötrlenen ve ağırlaşan partiküller zemine düşürülerek ortam havası zararlı ve kirli maddelerden büyük ölçüde arındırılarak daha temiz ve ferah bir yaşam ortamı oluşturuluyor.

Evlerde Ferah Orman Havası
Günümüzde hayatın %90'ına yakın bölümünü kapalı ortamlarda geçiyor. Araştırmalara göre performans kaybı, yorgunluk, alerjik hastalıklar ve sık sık gribal hastalıklara yakalanma sebebi yaşanılan ortamın kalitesiz havasından kaynaklanıyor.

Giderek artan hava kirliliğinin yanında yaşam alanımızdaki havanın temiz olması sağlık için çok büyük bir önem taşıyor. Yaşam alanlarındaki havanın temiz olması hastalıkları önlemek açısından artık bir ihtiyaç haline gelmiş bulunuyor.

Fakir Vigor Plus hava temizleyici, Mikro Air Vakum UV sistemi ve özel 5 filtresi ile bulunduğu ortamın havasını analiz ederek tüm zararlı organizmaları ve hoş olmayan kokuları yok ediyor. Temiz hava; stres hormonlarını düşürüyor, kalp ve akciğer hastalıkları riskini azaltıyor, serotonin ve endorfin hormonları salgılamanıza yardımcı olarak mutluluk veriyor. Astım ve alerjik hastalıklara karşı da direncinizi artırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT