Hyatt Regency ile Bebekler Yüzmeyi Çabucak Öğreniyor

Hyatt Regency ile Bebekler Yüzmeyi Çabucak Öğreniyor

İstanbul Haberleri Hyatt Regency ile Bebekler Yüzmeyi Çabucak Öğreniyor

Hyatt Regency İstanbul Ataköy ile StarBabySwimClub iş birliğiyle sunulan, bebekler için yüzme dersleri, bebek masajı ve aqua aerobik dersleriyle anneler doğumda, bebeklerse doğum sonrasında sağlığa, zindeliğe ve rahat uykulara kavuşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 12, 2016

Hyatt Regency İstanbul Ataköy ile StarBabySwimClub iş birliğiyle anneler ve bebekleri sağlıklı yaşama doğumdan hemen sonra adım atıyor. StarBabySwimClub’ın deneyimli uzmanlar eşliğinde verdiği eğitimler arasında 0-3 aylık bebekler için özel (ev küvetinde) yüzme dersi, 3-36 ay arası bebekler için Hyatt Regency İstanbul Ataköy havuzunda yüzme dersi, anne adaylarına aqua aerobik dersi yer alıyor. Ayrıca 0-12 ay bebekler için “bebek masajı” hizmeti de veriliyor.

Yaşama anne karnının rahatlığından kopmadan başlayan bebekler
Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de StarBabySwimClub ayrıcalığıyla sunulan imkânlardan biri 0-3 aylık bebekler için ev küvetinde özel yüzme dersi. Bebekleri havuzdan önce ev küveti konforunda yüzdürerek suya alıştırmayı amaçlayan eğitim sayesinde yeni doğan bebekler anne karnında edindikleri nefes tutma ve nefes itme reflekslerini kaybetmiyorlar ve bu sayede yüzmeyi çok daha rahat öğreniyorlar. Bebekler anne karnında dokuz ay boyunca su içinde gelişip büyüdükleri için, doğduktan sonraki ilk aylarda dış dünyanın şartlarına uyum sağlamaya çalışıyorlar. Dış etkenler, zaman zaman bebeklerin fiziksel gelişimlerini yavaşlatabiliyor. Suya giren bebeklerse anne karnındaki ortama benzer şartlar sayesinde yedi ila sekiz kat hafifleyip rahatlayabiliyorlar. Bu sayede doğumdan sonra oluşabilecek kas ve eklem kasılmaları geçiyor, bebeklerin kasları ve eklemleri daha sağlıklı gelişirken, bağışık sistemleri de güçleniyor. Nihayetinde ilk günlerde suyla haşır neşir olan yeni doğanların bedenleri, diğer akranlarına kıyasla daha hızlı ve daha güçlü bir şekilde gelişiyor. Ayrıca beyin gelişimi de hızlanıyor.

3-36 ay arası çocuklarsa StarBabySwimClub’ın yüzme eğitimini Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün tam donanımlı yüzme havuzunda alıyorlar. Eğitimler sayesinde çocukların vücut direnci artıyor, akciğerleri gelişiyor, uykuları düzene giriyor ve ebeveynlerine duydukları güven hızla artıyor.

Anne adayları “aqua aerobik” ile doğum sancısına karşı direnç kazanıyor
Hyatt Regency İstanbul Ataköy, anne adaylarına Türkiye’de ilk kez aqua aerobik dersi imkânı sunuyor. İlk olarak 1980’lerde İngiltere’de ortaya çıkan, zaman içerisinde tüm dünyaya yayılan aqua aerobik StarBabySwimClub uzmanlığıyla artık Türk anne adaylarını da doğum öncesi rahatlatacak. Aqua aerobik sayesinde anne adayları hamilelik sırasında formunu koruyor, ödemlerini azaltıyor, yorgunluktan arınıyor. Tansiyonu dengeleyen, kalp ve damar sistemlerini rahatlatan bu egzersiz, kas ve eklem ağrılarını ortadan kaldırdığı gibi anne adaylarına düzenli, rahat bir uyku imkânı da sunuyor. Doğuma aqua aerobik ile hazırlanan anne adayları daha az doğum sancısı çekiyor ve normal doğumu daha kolay yapıyor.

Rahat bir uyku için: 0-12 ay bebek masajı
Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de bebeklerin sağlığı ve zindeliği StarBabySwimClub’ın yetkin uzmanlarının elinde. 0-12 ay bebek masajı sayesinde, bebeklerin anne karnında ve doğum sırasında maruz kaldıkların kasılmaların etkileri kolaylıkla giderilebiliyor. Bebek masajı yapılan bebekler gaz sorunu yaşamıyor, düzenli ve rahat uykunun tadını çıkarıyor. Masaj sırasında yapılan hareketler sayesinde esneklik ve kas gelişimi hızlanıyor, bebeklerin denge ve koordinasyon refleksleri hızla gelişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT