İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya’dan 19 Mayıs’a Özel Gençlik Festivali!

İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya’dan 19 Mayıs’a Özel Gençlik Festivali!

İstanbul Haberleri İstanbul Akvaryum ve Aqua Florya’dan 19 Mayıs’a Özel Gençlik Festivali!

9 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri eğlenceli, heyecanlı ve adrenalin dolu bir hafta sonu yaşamaya davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 16, 2018

Türkiye’nin en büyük akvaryumu İstanbul Akvaryum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri eğlenceli, heyecanlı ve adrenalin dolu bir hafta sonu yaşamaya davet ediyor. Bayrama özel sunulan avantajlı kampanya kapsamında 19-20 Mayıs tarihleri arasında gişeden bilet alanlar 19 TL indirim fırsatı yakalayacak. Kampanya kapsamında biletler, yetişkinler için 69 TL yerine 50 TL, çocuklar için ise 44 TL yerine 25 TL’ye sunulacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, harika bir akvaryum turu yapan gençleri Aqua Florya AVM’de de birbirinden heyecanlı etkinliklerle dolu bir festival bekliyor.

7’den 77’ye herkese heyecanlı ve keyifli saatler geçirten Türkiye’nin en büyük akvaryumu İstanbul Akvaryum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençleri ve kendini genç hissedenleri sıra dışı dünyaları keşfe davet ediyor. 17 bin kara ve deniz canlısı nüfusuyla herkese keşfedilecek bir dünya sunan İstanbul Akvaryum, Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 17 tema ve 1 adet Amazon Yağmur Ormanıyla da İstanbul’un ortasında unutulmayacak bir gün geçirmeyi vaat ediyor.

Gençlere bayram hediyesi olarak 19-20 Mayıs tarihlerinde gişeden satın alacak biletlerde de 19 TL indirim yapan İstanbul Akvaryum, bu keyfi yetişkinler 69 TL yerine 50 TL, çocuklar ise 44 TL yerine 25 TL’ye sunuyor.

Harika bir akvaryum turu ardından gençleri Aqua Florya AVM’de de bir dizi etkinlik bekliyor. 19 Mayıs Cumartesi günü Aqua Florya amfi tiyatroda gerçekleşecek etkinlikler DJ performansı ile başlayacak ve Hip Hop dans gösterisi, rampalı paten ve Bisiklet Show ile devam edecek. Heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli geçecek etkinlik boyunca ziyaretçiler graffiti sanatçısının çalışmasını da izleme şansına sahip olacak. Etkinlikte ayrıca herkese Türk bayrağı dağıtılacak ve hep birlikte Gençlik Marşı söylenerek 19 Mayıs coşkusu paylaşılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT