İstanbul Akvaryum’dan Doğum Günlerine Özel İndirim!

İstanbul Akvaryum’dan Doğum Günlerine Özel İndirim!

İstanbul Haberleri İstanbul Akvaryum’dan Doğum Günlerine Özel İndirim!

Doğum gününde İstanbul Akvaryum’u ziyaret eden tüm konuklar %25 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 29, 2016

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğinin yanı sıra Karadeniz’den Pasifik’e uzanan toplam 16 tema ve 1 adet yağmur ormanıyla görsel bir şölen sunan İstanbul Akvaryum, doğum gününde gelen ziyaretçilerine özel bir kampanya düzenliyor.

Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu, kendi türündeki akvaryumlarla kıyaslandığında; gezi güzergahı, temalandırma, interaktiflik, yağmur ormanı ve yeni nesil teknolojisiyle dünyanın en yeni akvaryumu olan İstanbul Akvaryum, ziyaretçilerinin doğum günlerini özel bir kampanya ile kutluyor.

Yıl boyunca devam edecek olan kampanya ile doğum gününde İstanbul Akvaryum’u ziyaret edenlere, gişelerde %25 indirim yapılıyor. Sevdiklerine doğum günü sürprizi yapmak isteyenler ya da doğum gününde İstanbul Akvaryum’un büyüleyici dünyasını keşfetmek isteyenler, gişelerde yapacakları kimlik ibrazıyla birlikte % 25 indirim fırsatından yararlanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT