İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Çiftlere Özel Masal Gibi Düğünler

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Çiftlere Özel Masal Gibi Düğünler

İstanbul Haberleri İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Çiftlere Özel Masal Gibi Düğünler

İstanbul Marriott Hotel Şişli evlenecek çiftlere hayallerindeki gibi kendi imzalarını taşıyan kusursuz düğün organizasyonları sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 29, 2017

Düğün telaşını mutlu sona keyifli bir geri sayım haline dönüştüren Marriott Şişli’nin tecrübeli ve yetenekli ziyafet ekibi Marriott’a özel Meetings Imagined platformunun sunduğu benzersiz imkanlar ve teknolojinin de yardımıyla gelin ve damat adaylarının bu en mutlu gününü onlara özel ve unutulmaz kılmak için gerçek bir özveriyle çalışıyorlar.

Hayal edileni elle tutulur ve gözle görülür bir hale getirme konusunda hayatı kolaylaştıran, türlü görsel ve fikir alternatifleriyle hayallere ilham veren Meetings Imagined platformu yeni evleneceklerin düşündüğü her detayın profesyonelce önceden planlanmasını mümkün kılıyor. İnternet üzerinden kolaylıkla erişilebilen platform gelin ve damat adaylarının akıllarına gelen soruları ya da fikirleri otelle her an paylaşabilmelerine olanak sağlıyor. Marriott Şişli’nin yetenekli ve tecrübeli ekibi de tüm bu hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Yine Meetings Imagined platformu üzerinden her an ulaşılabilir olan ekip, karar verilen düğün teması ve çiftin beğeni ve istekleri doğrultusunda menü seçiminden program akışına kadar her detayla ilgili yeni evlenecekleri en doğru şekilde yönlendirmek ve ihtiyaç duyduklarında karar vermelerine destek olmak için her zaman müsaitler. Ayrıca, ziyafet ekibi müzikten çiçeğe, dekorasyon alternatiflerinden fotoğraf çekimine kadar uzanan her detayla ilgili engin tecrübeleri doğrultusunda evlenecek çiftlere yönlendirme ve tavsiyelerde bulunabiliyorlar.

Marriott Şişli’nin farklı düzenlerde hazırlanabilen ve gala düzeninde 550 kişilik kapasiteye sahip yüksek tavanlı kolonsuz balo salonu ve hoşgeldiniz kokteyli eşliğinde misafirlerin karşılanacağı geniş fuaye alanı rüya gibi düğün organizasyonları için farklı alternatiflerin hayata geçirilebileceği şehrin kalbindeki ideal mekanlar. Bir düğünde keyif ve memnuniyeti kat kat arttıran en önemli unsurlardan lezzet, Marriott Şişli tarafından titizlikle ele alınıyor. Çiftlerin seçimleriyle oluşturulan menü düğünden önce mutlaka gelin-damat ve yakın aile bireylerinin beğenisine sunuluyor. Hep birlikte yapılan tadımda menü son şeklini alıyor ve kusursuz sunumlarla o özel gecede tekrar titizlikle hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT