Önce Muayane Sonra Gözlük

Önce Muayane Sonra Gözlük

İstanbul Haberleri Önce Muayane Sonra Gözlük

Ataşehir Belediyesi’nin başlattığı yeni hizmetle ihtiyaç sahibi vatandaşların gözlük ihtiyaçları gideriliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 14, 2019

“İlk önce sağlık” diyerek yola çıkan ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Ataşehir Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yeni bir hizmet başlattı.

Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen uygulamayla, Ataşehir Belediyesi’nin Sosyal Yardım Sistemi’ne kayıtlı olan vatandaşlar talep ettikleri takdirde göz muayenesi oluyorlar.

Göz muayenesi talep eden vatandaşlar evlerinden alınarak hastaneye götürülüyor, uzman doktorlar tarafından göz muayeneleri yapılıyor.

Muayene sonrasında anlaşmalı optikçiler ile vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda, göz sağlığı hizmetinin bir parçası olarak ücretsiz gözlük hizmeti Ataşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Beğendikleri model ve renkte gözlükleri seçen ve teslim alan vatandaşlar Ataşehir Belediyesi’ne bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT