Pegasus, Misafirlerini Ramazan’da 49,99 Tl’den Başlayan Fiyatlarla Uçuracak

Pegasus, Misafirlerini Ramazan’da 49,99 Tl’den Başlayan Fiyatlarla Uçuracak

İstanbul Haberleri Pegasus, Misafirlerini Ramazan’da 49,99 Tl’den Başlayan Fiyatlarla Uçuracak

Pegasus Hava Yolları, 21-24 Şubat tarihlerinde bilet alan misafirlerine 23 Mayıs – 22 Haziran 2017 arasında yapacakları seçili yurt içi ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında avantajlı fiyatlarla uçma imkanı sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 21, 2017

Ramazan ayını ailesi ve sevdikleriyle geçirmek isteyen ve Pegasus’un Ramazan kampanyasıyla biletlerini 21 - 24 Şubat tarihlerinde www.flypgs.com‘dan ve Pegasus Mobil Uygulaması’ndan alan misafirler, 23 Mayıs - 22 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri 29 yurt içi uçuşu 49,99 TL’den ve Kuzey Kıbrıs uçuşlarında 89,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı elde ediyor.

Misafirler, Pegasus’un kampanya dahilindeki uçuş noktalarına ve detaylı bilgilere https://www.flypgs.com/kampanyalar/ramazanda-yurt-ici-ve-kibris-4999-tlden-baslayan-fiyatlarla üzerinden ulaşabilir, dilerlerse biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil uygulaması üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak uçuşlarından puan da kazanabiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT