Pegasus’tan Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Pegasus’tan Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

İstanbul Haberleri Pegasus’tan Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Kampanadan yararlanan misafirler, Avrupa’nın en romantik noktalarında kültür, tarih, gastronomi ve alışverişle dolu bir tatili, %30 indirimli uçak biletleriyle yapabilecekler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 7, 2017

Pegasus’tan Kadınlar Günü’ne özel kampanya; Kadınların çok sevdiği hatlarda %30 indirim

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kampanya başlatan Pegasus, tüm kadınlara ve sevdikleri kadınlara unutulmaz bir tatil hediye etmek isteyen erkeklere, kadınların çok sevdiği dış hat uçuş noktalarında %30 indirim sağlıyor. Kampanyada biletlerini 7-8 Mart tarihlerinde alanlar, 15 Nisan ile 22 Haziran arasında Prag, Budapeşte ve Viyana’nın yanı sıra tüm İtalya, İspanya ve İngiltere hatlarında %30 indirimli uçabilecekler.

Kampanya, www.flypgs.com ve Pegasus’un mobil uygulamasından alınan biletlerde geçerli olacak. Kampanadan yararlanan misafirler, Avrupa’nın en romantik noktalarında kültür, tarih, gastronomi ve alışverişle dolu bir tatili, %30 indirimli uçak biletleriyle yapabilecekler.

Pegasus’un 32’si yurt içinde 40 ülkede toplam 100 uçuş noktası ve kampanyalarıyla ile ilgili detaylı bilgilere de www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT