Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da Tatilin Adresi

Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da Tatilin Adresi

İstanbul Haberleri Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da Tatilin Adresi

Büyükada iskelesinden ücretsiz kalkan özel ‘’Yada’’ tekneleriyle misafirlerini 10 dakikalık kısa bir yolculukla adaya ulaştıran Yada Beach, hazırlıksız gelen misafirler için plaj ürünlerinin bulunduğu sevimli dükkanı ile ihtiyacınız olan her şeyi hizmetinize sunuyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 22, 2017

15 Haziran’da açılan Yada Beach Club, Ramazan Bayramı’nda İstanbul’da kalacak İstanbullular için, eşsiz bir alternatif olacak. Sabah 10.00 ile gece 02.00 arasında hizmet verecek Yada Beach Club’ta çocuklu aileler için eğlenceli aktiviteler sunulacak, sağlıklı yaşam temalı organizasyonlar gerçekleştirilecek. Bir yaz klasiği haline gelen Yada Beach Happy Hour partileri de bayramda devam edecek.

Hava sıcaklığının 30 dereceleri bulacağı Ramazan Bayramı’nda Ege ve Akdeniz’e gidemeyen ya da gitmek istemeyen İstanbullular; deniz, kum ve eğlenceyi Yada Beach Club’ta bulabilecekler.

Büyükada’daki Yada Beach Club, İstanbul’a bir vapur mesafesi uzaklığında. Sabah taptaze ürünlerle dolu kahvaltısı, gün boyu devam eden ve akşam saatlerinde hızlanan müziği, denizi, kumsalı ve Yada Gastronomi uzmanlığında sunulan akşam yemeği menüsü ile İstanbul’un en cazip tatil rotalarından biri.

Büyükada iskelesinden ücretsiz kalkan özel ‘’Yada’’ tekneleriyle misafirlerini 10 dakikalık kısa bir yolculukla adaya ulaştıran Yada Beach, hazırlıksız gelen misafirler için plaj ürünlerinin bulunduğu sevimli dükkanı ile ihtiyacınız olan her şeyi hizmetinize sunuyor. Plaj misafirlerinin yanı sıra koya demirleyen özel teknelere de yemek servisi sunan Yada Beach, teknelerinde vakit geçirmek isteyen misafirlerine de lezzet ve keyif vaat ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT