Rehberli Turlar

Rehberli Turlar

İstanbul Haberleri Rehberli Turlar

Bu turlar en az 4, en çok 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilmektedir. Birey ya da grup halinde katılabileceğiniz turlar için rezervasyon gereklidir.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 28, 2018

Ücretsiz Turlar

Perşembe ve Pazar günleri 17:00'de Türkçe yapılan rehberli turlar ücretsizdir. Bu turlar en az 4, en çok 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilmektedir. Birey ya da grup halinde katılabileceğiniz turlar için rezervasyon gereklidir.

Ücretli Turlar

Birey ya da gruplara özel turlar, müzenin açık olduğu her gün düzenlenmekte ve en az 4 en çok 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilmektedir. Tur ücreti kişi başı 10 TL’dir. 45 dakika süren rehberli turlar, Türkçe ve İngilizce yapılmaktadır.

Sesli Turlar

Yetişkinlere yönelik sesli tur programında yapıtlara ilişkin bilgiler Türkçe ve İngilizce olarak sunulur ve tur yaklaşık olarak 45 dakika sürer. Tur ücreti yetişkinler için 15 TL, öğrenciler için 10 TL'dir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT