Türkiye'deki Spor Salonlarında Bir İlk 'Fizyoterapi'

Türkiye'deki Spor Salonlarında Bir İlk 'Fizyoterapi'

İstanbul Haberleri Türkiye'deki Spor Salonlarında Bir İlk 'Fizyoterapi'

Türkiye’nin ilk aile spor kulübü olarak hizmet veren “Shaba”, üyelerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 14, 2018

Hizmet vermeye başladığı tarihten bu yana Anadolu Yakası’ndaki spor salonları arasında gözde spor salonu olan “Shaba”’, diğer salonlardan ayrı olarak üyelerine verdiği fizyoterapi hizmeti ile bir ilke imza atıyor.

Shaba ailesine katılan her yeni üyeyi Sportomed Ortopedik ve Sportif Rehabilitasyon Merkezi!nden gelen uzman fizyoterapistler tarafından incelemeye alarak, kişinin ortaya çıkan rahatsızlıklarını veya oluşabilecek sakatlıklarını önlemeye yönelik, kişiye özel ve rahatsızlığa uygun tedavi programları planlıyor. Oluşturulan programın uzman eğitmenlerin kontrolünde uygulanmasına önem veren Shaba Life Club, bünyesinde bulundurduğu uzman fizyoterapist eğitmenlerle kişinin beden gelişimini yakından takip ediyor.

Kişiye özel egzersiz programlarıyla farkını fark yaratan Shaba Life Club, sağlıklı bireylerde de ihtiyaca yönelik egzersiz seansları ile yaşam kalitesini üst seviyede tutmaya yönelik çalışmalar uygulanıyor.

Yaşamlarını daha verimli ve sağlıklı kılmak isteyenler için çözümler sunan Shaba Life Club, ailesine katılan üyelere fizyoterapinin yanı sıra Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nden gelen uzman diyetisyenle beraber kişiye özel diyet programları sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT