Umuda Pedal Ekibi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için Pedal Çevirmeye Devam Ediyor

Umuda Pedal Ekibi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için Pedal Çevirmeye Devam Ediyor

İstanbul Haberleri Umuda Pedal Ekibi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı için Pedal Çevirmeye Devam Ediyor

Umuda Pedal Ekibi, bu sefer de Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’nde kurulacak olan Tasarım ve Beceri Atölyesi için fon oluşturacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 25, 2019

TEGV çocukları için 6 -7 Nisan 2019 tarihlerinde Mardin’den Göbeklitepe’ye 200 kilometre pedal çevirecek olan Umuda Pedal ekibi, Ferit Aysan Eğitim Parkı ve Batman Merkez Öğrenim Birimi’ne verdikleri destekten sonra bu kez de Batman Savur Öğrenim Birimi – Abdulgani Aras Etkinlik Merkezinde kurulacak olan Tasarım ve Beceri Atölyesi için bağış toplayacak.

Bisiklet sürmeyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen doktorlar ve iş insanlarından oluşan Umuda Pedal Ekibi, 15 kişiden oluşan bir grupla, 6 - 7 Nisan 2019 tarihlerinde Mardin’den Göbeklitepe’ye 200 kilometre pedal çevirerek TEGV Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’nde kurulacak Tasarım ve Beceri Atölyesi için fon sağlayacak.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın Tasarım ve Beceri Atölyeleri, çocuklara 3D baskı cihazından robot kitlerine, kodlama platformlarından elektronik devre kartlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede yeni nesil öğrenme imkânı sunuyor. “Yap, Paylaş, Ver, Öğren, Donan, Oyna, Katıl, Destekle ve Değiştir” sloganıyla çocukları problem çözme, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve teknolojik iletişim konularında geliştiren “Tasarım ve Beceri Atölyeleri” eğlenceli olduğu kadar multi-disipliner bir öğrenme modeli olarak kabul ediliyor. Çocuklarımızın coşkuyla geldiği, sevgiyle karşılandığı, eğitimle güçlendiği özel bir mekân olan Tasarım ve Beceri Atöyeleri’nin sayıları TEGV’in stratejik planı dâhilinde, 2019 ve 2020 yılında artmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT