İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul Haberleri İSTANBUL’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ

İstanbul’da Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir’de bazı semtlere yarından itibaren 20 Haziran’a kadar 6’şar saat süreyle elektrik verilemeyecek.
13.06.2011 Hürriyet.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 13, 2011

İstanbul’da Kartal, Kadıköy, Maltepe ve Ataşehir’de bazı semtlere yarından itibaren 20 Haziran’a kadar 6’şar saat süreyle elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş’den (AYEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, bazı trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 09.00-15.00 saatleri arasında elektrik alamayacak semtler ve tarihleri şöyle:

Yarın Kadıköy’de Rasimpaşa Mahallesi, Söğütlüçeşme ve Halitağa caddeleri, Onan, Siftah, Gazi Osman Paşa, Hayrullah Efendi sokakları ile Mahmutbaba Türbesi civarı, Kartal’da Tugayyolu, Akdeniz ve 30 Ağustos caddeleri, Yavuz Selim, Savaşel, Güneyyolu, Huzur, Uygur sokakları ile Bağdat Caddesi civarı ve Meteoroloji merkezi, Ataşehir’de İnönü Mahallesi İETT garajı, Alpkaya Caddesi ve Ümit İş Merkezi.

15 Haziran Çarşamba günü; Kartal’da Aşağı Rahmanlar Tekel Caddesi, Uğur ve Akdeniz Sokak Tansaş Market, 21. Yüzyıl Koleji, Koçtaş Market, Palmiye Sitesi, Kordonboyu ve Tugayyolu caddeleri, Ataşehir’de İnönü Mahallesi Celasun Caddesi, DDY Blokları, Nevbahar Sitesi, Evren ve Ataman caddeleri.

16 Haziran Perşembe günü; Maltepe Zümrütevler Mevlana, Çağlayan, Güney, Bayram ve Koç sokakları ile Nil ve Tülin caddeleri, Ataşehir’de Küçükbakkalköy Gül ve Mezarlık sokakları, Ticaret Lisesi, Fırın Caddesi ve Merdivenköy Yolu,

17 Haziran Cuma günü; Maltepe’de Zümrütevler Karaca Caddesi ve Hukukçular Sitesi.

18 Haziran Cumartesi günü; Maltepe’de Başıbüyük Trafo, Dudullu ve Bakkalköy caddeleri, Aydın ve Yazgan sokaklar ile Kuyular Düzü mevkisi, Ataşehir’de Yeniçamlıca Mahallesi, Reşitpaşa ve Mithatpaşa caddeleri ile Ferhatpaşa Mahallesi Kocasinan Caddesi.

19 Haziran Pazar günü; Maltepe’de Başıbüyük Karanfil, Trafo ve Mağaratepe caddeleri ile Hastane Arkası Sokak, Ataşehir’de Küçükbakkalköy Merdivenköy Yolu, Kumru Sokak, Acıbadem Hastanesi, Saray Halı ve Carrefour bahçesi.

20 Haziran Pazartesi günü; Maltepe’de Aydınevler İnönü Caddesi, Gökçe Sokak, Küçükyalı Levazım Lojmanları, Fındıklı Mahallesi Çınar Caddesi, Yasemin Sokak, Başıbüyük Yolu Caddesi ve Ataşehir’de İnönü Mahallesi Akasya Sokak."

13.06.2011 Hurriyet.com.tr

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu