İtalyan Coşkusunun ve Sofistikeliğinin Yüzyılı

Alışveriş Alışveriş Rehberi İtalyan Coşkusunun ve Sofistikeliğinin Yüzyılı

Tarihler: 21 Mayıs 2024 Salı ~ 21 Ağustos 2024 Çarşamba

Firma: Colonia

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMay 21, 2024 ~ Ağu 21, 2024

İtalyan sofistikeliğinin simgesi olan Acqua di Parma, ikonik kokusu Colonia'yı gururla sunuyor.

Coşkulu ve zamansız Colonia, 1916'da piyasaya sürülüşünden bu yana Acqua di Parma'nın ayırt edici özelliği olmaya devam ediyor. Vizyon sahibi baron Carlo Magnani tarafından yaratılan Colonia, dinamik, modern ve özgün bir yaşam tarzını bünyesinde barındıran bir yaklaşımın özüdür. Baronun ve sevdiklerinden oluşan küçük bir çevrenin kişisel kullanımı için yapılan koku, o zamandan beri aynı kaldı.

Altın meyvelerin karışımı (ışıltılı limon, Calabria bergamotu ve portakal) parlak notalar yayarak parfümün ışıltılı karakterini ortaya çıkarır. Orta notasında aromatik lavanta, gül ve biberiye bulunurken, alt notalarda sıcak vetiver, sandal ağacı ve paçuli bulunur. Klasik beyaz etiketlere ve canlı sarı ambalaja sahip, simgesel Art Deco Acqua di Parma şişesinde yer alan Colonia, İtalyan güneşinin kokusal bir tercümesi ve Maison'un kalıcı ruhunun sembolüdür.

Bir yüzyılı aşkın bir süredir Acqua di Parma, kendine özgü bir coşkunun örneğini teşkil ediyor. Kurucusu için kişisel bir lüks olan Colonia, başlangıcından bu yana İtalyan kültürünün güzelliğini yansıtan parlak, benzersiz karakterini korumuştur. Bugün Maison, günlük yaşamdaki güzelliği kutlayan zarafet ve sofistike kokular üreterek bu ruhu sürdürmeye devam ediyor.

Colonia’nın kampanyasındaki fotoğraflar Milano'daki bir apartman dairesinde Avustralyalı fotoğrafçı Lauren Bamford tarafından çekildi. Bu fotoğraflar, Milano yaşamının çok-duyulu sanatına bir övgüdür. Beklenmedik ve coşkulu bir dokunuşla sade, işlevsel ve zamansız.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu